OFFLINE

Unikornis cipő: menő vagy ciki?

2014. február 7., péntek 17:45

Az unikornis mánia valahol a Gru című rajzfilm egyszarvú imádatánál és Rebecca Minkoff unikornis kollekciójánál kezdődött, azóta pedig még az Etsyn is árultak patára emlékeztető, térdig érő unikornis-csizmákat. Ezekkel a szürreális elképzelésekkel szemben viszont itt egy cipő, ami tényleg létezik, és garantáltan giccsesebb mint bármi, amit eddig látott. Az Irregular Choice 2014-es tavaszi-nyári kollekciójába álmodta meg ezt a cseppet sem hétköznapi lábbelit, amiről nem tudjuk eldönteni, hogy a cukiság vagy a cikiség határán mozog-e.

unicorn

Bár láttunk már egynéhány elvetemült cipőötletet, ez a legújabb még minket is sokkol. Nagyon csillámlós, nagyon arany, nagyon giccses: leginkább így írnánk le az Irregular Choice unikornisos lábbelijét. A bizarr cipőket árusító márka az idei tavaszi-nyári kollekciójába álmodta meg a minden szempontból túl soknak mondható kreációt. A kérdés már csak az, hogy megvenni ciki-e, vagy szó nélkül elmenni mellette. Azt nem tudjuk elképzelni, mihez menne egyáltalán, az viszont elég valószínű, hogy az elvetemültek hamar elkapkodják majd.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

A cipő állítólag csak tavasztól lesz kapható a márka hivatalos weboldalán, úgyhogy akinek megtetszett, már kezdhet is a spórolást: a szintén az Irregular Choice-nál elérhető, koncepciójában kísértetiesen hasonló, törpés lábbeli ugyanis csaknem 99 fontot (38200 forint) kóstál, így számításaink szerint a patás állatot istenítő cipő sem fog kevesebbet érni. Mit gondol: bevállalná az extrém lábbelit, vagy az ízléstelenségnek is van határa?

1842 szavazat 1377 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta