OFFLINE

Ezekre cserélje le megunt fekete tűsarkúját

2014. február 7., péntek 09:20

A legtöbb, kötelező alapdarabokat bemutató posztban legalább olyan fontosnak tüntetik fel a fekete magassarkú beszerzését, mint a levegővételt. Ezzel csak egyetérteni tudunk, hiszen annyira univerzális a lábbelik terén, mint a kis fekete ruha és a tökéletesen passzoló farmer a ruhák között. Egy gond van csak, nagyon nehéz rábukkanni a megfelelőre és ha egyszer megtaláljuk, akkor nehezen engedjük el. 

Amikor a javíttatások összértéke meghaladja a cipő eredeti árát, akkor gondolkodjunk el azon, hogy nem járunk-e jobban, ha beszerzünk egy új darabot. Ha esetleg ön is ebben a fázisban van, akkor jó hírünk van: összegyűjtöttünk olyan, itthon is kapható fekete cipőket, amiket nyugodtan viselhet akár munkába, akár egy ügyintézős-szaladgálós hétköznapra.

Tetszik önnek ez a poszt?

Keresse a Dívány divatblogját Facebookon, így nem marad le a következőről sem!

Ha megbízható, minőségi darabot keres, akkor azt ne a fast fashion boltokban tegye, mi csupán azért válogattunk tőlük, mert egyrészt a kínálatuk naprakész a webshopjaikban, másfelől ezek az üzletek a legtöbb ember számára ismertek és megközelíthetőek. Galériánkban 6 üzlet összesen 17 lábbelijét mutatjuk meg. Mind egytől egyig kiválóan betölti a fekete magassarkú szerepét.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta