Menő vagy ciki a gyűrűvédő henger?

Ha éppen azon aggódna, hogy nincs ideje mindenre gondolni, akkor van egy jó hírünk: megteszik ezt ön helyett mások. Most éppen egy gyűrűvédő formájában, aminek gyanítjuk, eddig nem érezte szükségét, a képeket elnézve viszont annál inkább fogja. 

A szivacsból készült hengerért, ami megóvja a becses ékszert az ütődésektől és karcolódásoktól, 10 dollárt, tehát kicsivel több mint 2200 forintot kell fizetnünk, a hármas kiszerelés pedig 28 dollárért, tehát 6300 forintért lehet a miénk. A találmány Ana Maria Muñoz nevéhez fűződik, és akkor született meg az ötlet, amikor egyszer edzés közben elgörbült a gyűrűje. "Miután eljegyeztek, szinte mindennek nekiütöttem a gyűrűt és egyre több dologba akadtam bele takarítás vagy torna közben. Amiatt is aggódtam, hogy úszás közben észrevétlenül lecsúszik az ujjamról" - mesélte Muñoz.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Levenni luxus?

Az ötletgazda közleményében elmondta, bár megtehette volna, hogy levegye gyűrűjét az olyan helyzetekben, ahol féltette, hogy megsérül, nem szerette volna, mert attól tartott, hogy elveszti. Így született meg a Ring Cozy nevű termék, aminek tervezésekor az lebegett a vállalkozó szeme előtt, amikor a boxolók meccs előtt betekerik a kezüket.

A termék neoprénből készülnek, így szinte bármilyen körülmények között, akár úszásnál is viselhető. Négyféle verzióban kapható: az egyik a köves jegygyűrűket, a másik pedig a karikagyűrűket védi és ezek kétféle színben, szürkében és kékben várják a leendő gazdáikat. A találmányról ide kattintva egy videót is megnézhet, most pedig eljött a döntés ideje: önnek bejön az ötlet vagy butaságnak tartja, és inkább veszi a fáradságot, hogy levegye mosogatás, edzés és úszás előtt?

Beyoncé slágerének refrénjével hirdeti termékét a fiatal lány.
Beyoncé slágerének refrénjével hirdeti termékét a fiatal lány.
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1575) (2015) Ciki!
Mustra