OFFLINE

Menő vagy ciki a gyűrűvédő henger?

2014. február 6., csütörtök 11:48

Ha éppen azon aggódna, hogy nincs ideje mindenre gondolni, akkor van egy jó hírünk: megteszik ezt ön helyett mások. Most éppen egy gyűrűvédő formájában, aminek gyanítjuk, eddig nem érezte szükségét, a képeket elnézve viszont annál inkább fogja. 

A szivacsból készült hengerért, ami megóvja a becses ékszert az ütődésektől és karcolódásoktól, 10 dollárt, tehát kicsivel több mint 2200 forintot kell fizetnünk, a hármas kiszerelés pedig 28 dollárért, tehát 6300 forintért lehet a miénk. A találmány Ana Maria Muñoz nevéhez fűződik, és akkor született meg az ötlet, amikor egyszer edzés közben elgörbült a gyűrűje. "Miután eljegyeztek, szinte mindennek nekiütöttem a gyűrűt és egyre több dologba akadtam bele takarítás vagy torna közben. Amiatt is aggódtam, hogy úszás közben észrevétlenül lecsúszik az ujjamról" - mesélte Muñoz.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Levenni luxus?

Az ötletgazda közleményében elmondta, bár megtehette volna, hogy levegye gyűrűjét az olyan helyzetekben, ahol féltette, hogy megsérül, nem szerette volna, mert attól tartott, hogy elveszti. Így született meg a Ring Cozy nevű termék, aminek tervezésekor az lebegett a vállalkozó szeme előtt, amikor a boxolók meccs előtt betekerik a kezüket.

A termék neoprénből készülnek, így szinte bármilyen körülmények között, akár úszásnál is viselhető. Négyféle verzióban kapható: az egyik a köves jegygyűrűket, a másik pedig a karikagyűrűket védi és ezek kétféle színben, szürkében és kékben várják a leendő gazdáikat. A találmányról ide kattintva egy videót is megnézhet, most pedig eljött a döntés ideje: önnek bejön az ötlet vagy butaságnak tartja, és inkább veszi a fáradságot, hogy levegye mosogatás, edzés és úszás előtt?

Beyoncé slágerének refrénjével hirdeti termékét a fiatal lány.
Beyoncé slágerének refrénjével hirdeti termékét a fiatal lány.
1595 szavazat 1249 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta