OFFLINE

Heti kedvenc: az oversize pulóver

2014. február 5., szerda 11:05

A téli réteges öltözködés egyik fontos eleme a jó meleg pulóver, amiből persze több is kell egy szezonra. Ha követni akarja a trendeket, akkor nem árt, ha legalább az egyik oversize fazon, vagyis olyan, mintha egy nagyobb darab embertől vette volna kölcsön. A hajtás után megmutatjuk, hogyan is lehet variálni ezt a ruhadarabot. 

A legkézenfekvőbb megoldás ugye az, ha egy kényelmes farmernadrággal és egy magas szárú csizmával párosítja. Ha szeretné valamivel feldobni ezt a hétköznapi összeállítást, akkor válasszon óriási, statement kiegészítőket, például egy díszes nyakláncot, amiből most sincs hiány a boltokban. 

Persze nem kell ragaszkodni a szokványos fekete vagy sötétkék nadrághoz, mivel az üzletekbe már megérkeztek a tavaszi kollekciók darabjai. Szerencsére színvilágban nincsenek nagy különbségek, így ha egy boltban nem talál meg mindent, ami kell egy színben jól harmonizáló szetthez, nem kell kétségbeesni, nézze meg egy másik márka kínálatát. 

Ha egy kicsit vagányabb külsőre vágyik, akkor egy (mű)bőrnadrággal is kísérletezhet. Attól függően, hogy éppen milyen kedve van, vehet fel hozzá papucscipőt, tornacipőt, sőt, egy nőiesebb bokacsizmát is. Ha pedig igazán ki akar tűnni a tömegből, válasszon hozzá élénk színű felöltőt és kiegészítőket. 

Persze azért, mert hideg van, nem kell mindig nadrágban járni, az oversize pulóverhez bátran választhat mondjuk egy A-vonalú miniszoknyát is a megfelelő lábbelivel, táskával és ékszerekkel. Egy ilyen szokynába már csak azért is érdemes pénzt fektetni, mert egy szezonig még biztosan divatos marad. 

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta