OFFLINE

Táskájával is töltheti a telefonját

2014. február 3., hétfő 09:17 |

Érdekes termékre bukkantunk a Stylelist weboldalán. A leginkább férfi autósáskára hajazó clutch azt ígéri, hogy elmúltak azok az idők, amikor azon görcsöltünk egész nap, hogy le fog merülni a telefonunk, a mérete ellenére meglepően sok hellyel rendelkező táska ugyanis beépített töltővel rendelkezik.

Az Everpurse névre keresztelt kiegészítőért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ugyanis 245 és 295 dollár (58 és 66 ezer forint) között mozog az ára, plusz 30 dollárért (kb. 7500 forint) pedig vállpántot is vásárolhatunk hozzá. Ha ön is szeretne egyet, akkor van egy rossz hírünk: a Laudi Vidni nevű webshop csak az Amerikai Egyesült Államok területén belül vállalja a szállítást.

Az Everpurse névre hallgató clutch segítségével bárhol feltölthetjük a telefonunkat.
Az Everpurse névre hallgató clutch segítségével bárhol feltölthetjük a telefonunkat.
Fotó: Everpurse

A táskát amúgy egy mágnes lappal hat óra alatt annyira fel lehet tölteni, hogy két héten belül kétszer tölti fel nulláról száz százalékra a telefonunkat. Aki pedig attól retteg, hogy mi lesz, ha új telefont vásárol majd és nem illeszkedik a töltő: a Laudi Vidni 42 dollárért, tehát körülbelül 10 ezer forintért kicseréli nekünk a táskánkban található csatlakozót. Felmerül a kérdés, hogy nem lenne egyszerűbb inkább egy pótakkumlátort venni?

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta