OFFLINE

Heti kedvenc: a klasszikus fehér ing kicsit másként

2014. január 29., szerda 13:36

E heti kedvencünkből minden nő ruhatárában megtalálható legalább egy. Nem is meglepő, hiszen egyike a legjobban variálható daraboknak. A hajtás után megmutatjuk mi is van a kosztümön túl, hogyan lehet másképp, fiatalosabban hordani a kis fehér inget.  

Szerencsére a fehér szín mindenhez passzol, és elég semleges ahhoz, hogy mellette annyi feltűnő és visszafogottabb árnyalatot halmozzon magára, amennyit csak mer. Mondjuk úgy, mint a mellékelt képen. Ha a melegítőszerű felső túl sok lenne, akkor természetesen egy kötött pulóverrel, kardigánnal vagy blézerrel is helyettesítheti. 

Rövidnadrágot nemcsak nyáron lehet hordani, az elegánsabb darabok ősszel és télen egy jó meleg harisnyával, meg persze egy szép fehér inggel nagyon jól mutatnak. Hogy mennyire lesz csinos a szett, azon múlik, hogy az inghez milyen más felsőrészt vesz fel, illetve milyen cipőt és ékszereket választ. 

Bár manapság már istenkáromlás halmozni a mintákat, a legtöbb divatszakértő mégis azt tanácsolja, hogy a feltűnő ruhadarabokat minél egyszerűbbekkel érdemes párosítani, mondjuk ha egy kockás vagy egy mintás nadrágot venne fel, akkor a fehér ing ismét nagyon jó szolgálatot tud tenni. 

Ahogyan akkor is hasznos, ha szeretné egy kicsit elvenni az élét egy vagányabb ruhadarabnak, mondjuk a mostanában annyira divatos (mű)bőrnadrágnak vagy - szoknyának. És még valami, az új trendeknek megfelelően most már a sportcipőket is sokkal bátrabban lehet hordani az edzőtermeken kívül is, jó példa erre a Chanel párizsi haute couture bemutatója. 

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta