OFFLINE

Abodi Dóra végigjárja a divatvilágot

2014. január 29., szerda 10:19

Íme az első kép Abodi jövő őszi kollekciójából
Íme az első kép Abodi jövő őszi kollekciójából

Abodi Dórát idén sem kerülik el a sikerek és a lehetőségek, ezúttal a sarkunkban lévő 2014/15-ös őszi-téli kollekciókat felvonultató divatheteken lesz jelen a Transformers,  a Lamborghini, az erotikus női illusztrációiról ismert japán művész, Hajime Sorayama robotjai, illetve a tervező védjegyének számító barokk futurizmus ihlette kollekciójával.

„A New York-i showroomba való felkérést a buyereknek és a sajtónak köszönhetem. Milánóban az iskolában tanácsolták, hogy pályázzak a Pitti Immagine x Super divatkiállításra. A párizsi megjelenést egy designer versenyen (Who's Next Paris és a Not Just a Label szervezésében) nyertem, ami egy mentoring program része volt„ – mondta kérdésünkre a divattervező, akinek munkáit Párizsban az haute couture bemutatók után, január 25. és 28. között, a divathét alatt New Yorkban február 10. és 16, között, Milánóban február 22. és 24. között tekinthetik meg az érdeklődők.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Hazánk egyik legmenőbb designerének előző gyűjteményéből való fülbevalója tavaly Lady Gagán landolt, idén pedig a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjében láthatjuk majd fellépni Abodi nyakláncban a zene és dalszerzőként ismertté vált Margét. A Morning Light című dallal induló várandós énekesnő kifejezetten preferálja a hazai tervezőket, szerelését Abodi mellett Lantos Lili és Káldy Júlia gyűjteményéből választotta a fellépésre.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta