no

A ruhából lett mém és az új stílusikon találkozása

Két hete rendezték meg a Golden Globe gálát, ahol idén talán nagyobb hangsúlyt kaptak a ruhák, mintsem az, hogy ki milyen díjjal távozott az estéről. A mimika mestere, Jennifer Lawrence például olyan Christian Dior ruhakölteményben jelent meg, amiben úgy festett, mintha frissen vásárolt függönyét két övvel tartotta volna magán. Az internet nem is várt sokáig, lawrencing néven mém született, ahol emberek (és állatok) mutatják be, ők hogyan festenének hasonló szerelésben.

A díjátadó vörös szőnyege nem csak emiatt volt emlékezetes, hiszen itt bukkant fel Lupita Nyong'o is, aki a 12 év rabszolgaság című filmben nyújtott alakítása miatt elnyerte a legjobb mellékszereplőnek járó szobrot, a rajta látható Ralph Lauren ruha pedig pár nappal később mindenhol készlethiányos lett. Új ikon van születőben?

Jennifer Lawrence Diorban

Kin mutat jobban a Dior?

A bevezetőben már írtuk, hogy a fiatal színésznőt a Christian Dior divatháztól választott egy ruhát, mégpedig a 2013-as őszi-téli haute couture vonalból. Nem igazán értjük a francia luxusmárka közelmúltbeli kollekcióit, az az érzésünk, hogy a mindegy, mit tervezünk, úgyis veszik alapon gyártják a ruhákat.

A színésznő a pántokhoz passzoló fekete bordázott táskát vitt magával, szájhangsúlyos sminket, smaragdzöld fülbevalókat és fekete-ezüst köves karkötőket, illetve gyűrűt viselt. A cipője sajnos nem látszik, de a Dior kifutóján látott manökené sem, így egyenlő eséllyel indulnak a megmérettetésen. A modellnek vörös hajat és glitteres ajkakat festettek, fekete-bronz könyékig érő kesztyűt és királykék csatos övet viselt.

Lupita Nyong'o Ralph Laurenben

Kinek áll jobban?

Lupita Nyong'o Ralph Laurenben jelent meg a díjátadón, ezzel a legtöbb oldal el is döntötte, hogy ő bizony ezentúl stílusikonnak számít. A divatházak valószínűleg már el is küldték neki a repinek szánt ruháikat, bízva abban, hogy a következő eseményen az ő kreációjukat viseli Nyong'o, és hogy úgy kapkodják majd el a boltokból a vásárlók, ahogy tették a másfél millió forintba kerülő Lauren esetében is. A színésznő egyébként szájhangsúlyos sminket és csak egy gyűrűt viselt. Körmeit festetlenül hagyta és hiába kerestünk a képügynökségek anyagai között olyan fotót, ahol látszik a cipője is, nem találtunk egyet sem.

Tetszik önnek ez a poszt?

Keresse a Dívány divatblogját Facebookon, így nem marad le a következőről sem!

Az amerikai márka kifutóján látott modellen fekete lakkbőr magassarkút láthattunk, ékszerek közül csak hosszú lógós fülbevalót kapott, sminkje pedig teljesen természetesre sikerült, akárcsak a frizurája is. Szavazzon, hogy önnek melyik verzió tetszik jobban!

Julie Bowen Carolina Herrerában

A Carolina Herrera jobban mutat

Julie Bowen a Modern családból és a Scooby Doo-ból lehet ismerős, az eseményre pedig egy Carolina Herrera lila-fukszia ruhát választott, amihez sötétlila cipőt vett fel. A lábbelihez tökéletesen passzolt az öve, a táskája pedig a felsője színében pompázott. A stylisttól gyűrűket nem, csak füstös szemeket és apró köves fülbevalót kapott.

A Carolina Herrera 2013-as őszi-téli kollekcióját bemutató modell a Farm, ahol élünk című filmből ismerős hajkoronát kapott, az öve teljesen beleolvadt a szoknyájába, a cipő pedig ezekhez passzoló színben pompázott. Döntsön most: melyik hölgyön tetszik jobban ugyanaz a ruha?

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra