A Grammy-gála 10 legjobban öltözött celebnője

Vasárnap Los Angelesben újabb díjakat osztottak ki, ezúttal a zeneipar képviselőinek a munkáját jutalmazták. Bár ha az MTV rendez gálát, akkor ildomos minél őrültebb, feltűnőbb szerelésben megjelenni, a Grammy azért más tészta. Megpróbáltuk csokorba gyűjteni, hogy a hétvégi rendezvényen ki számított jól öltözöttnek a híres és ismert nők közül, bár most is megoszlanak a vélemények arról, hogy ki (mondjuk Madonna) mennyire döntött jól. (Ha nemcsak a ruhákra, hanem a győztesekre is kíváncsi akkor kattintson ide!)

1. Alicia Keys

Az énekesnő, aki már a cipőtervezésbe is belekóstolt, egy igen mélyen dekoltált, de mégis ízléses Armani Privé estélyiben jelent meg a vörös szőnyegen. Keys sokakkal ellentétben úgy döntött, hogy nem ékszerezi túl magát és a sminkes táskáját sem borította magára. Egyúttal azt is megmutatta, azért, mert valaki nem 36-os méret, még nyugodtan hordhat testre simuló ruhát. 

2. Natasha Bedingfield

Az énekesnő beállt az élénk színű estélyit viselő sztárok sorába, ami bátor döntés volt. Az első pontban szereplő kolléganőjével szemben azért merészebben válogatott az ékszerek között, de ez kellett is, egyedül a táska lóg ki egy picit a sorból. 

3. Esmé Bianco

A Trónok harca színésznője egy régi trendet visz tovább, mégpedig azon ruhák divatját, amelyek optikailag karcsúsítanak. Ennek Kate Winslet volt az igazi mestere, de sokan követték példáját. Igen, van élet a csillogáson, az áttetsző betéteken és a harsány színeket túl is. 

4. Foxes

A fiatal brit énekesnő szülőhazájának egyik legismertebb tervezőjét, Vivienne Westwoodot népszerűsítette a vasárnapi rendezvényen egy fekete-fehér estélyivel a Gold Label kollekcióból. Akárcsak a legtöbben, ő sem vitte túlzásba sem a kiegészítőket, sem a sminket és ez így van jól.

5. Taylor Swift először

A  fémes fénylő ruhákkal nagyon vigyázni kell, ám az énekesnő jól választott, amikor a képen látható Gucci Première ruha mellett döntött, amely nagyon jól hansúlyozza vékony alakját. Persze volt már amikor ő is melléfogott, és úgy nézett ki, mint egy diszkógömb, de senki nem tökéletes. 

6. Taylor Swift másodszor

Ugyan törekedtünk arra, hogy csak vörösszőnyeges fotókat válogassunk össze, úgy döntöttünk, hogy Taylor Swift fellépőruhája is helyet kap a felsorolásunkban. Ugyan a hírességek szeretnek minél hiányosabb és sokkolóbb szettben megjelenni a színpadon, az énekesnő nem szállt be a harcba, és inkább egy légies Alberta Ferretti ruha mellett döntött.

7. Katy Perry

Nem titok, hogy az énekesnő szereti a vicces, beszédes ruhákat, és emiatt néha úgy néz ki, mintha egy rajzfilmből vagy egy cirkuszból szabadult volna. Ez a hangjegyes Valentino ruha viszont kellemes kompromisszum a jelzésértékű és az elegáns között.

8. Christine Teigen 

A modell jó példa arra, hogy csak azért, mert valaki talpig flitterben van, nem kell úgy kinézni, mint egy partra vetett sellő. Persze a határvonal nagyon vékony, és biztosan van, aki szerint ez a Johanna Johnson ruha nem is volt annyira nyerő, és különben is, majdnem kiesett belőle a melle. 

9. Rita Ora

A brit híresség a Grammy-gálán a visszafogottabb és nőies oldalát mutatta be ezzel a Lanvin ruhával. Persze ez csak távolról tűnik így, ha megnézi a galériánkat, akkor láthatja, hogy Ora, aki nem veti meg a prostikellékeket, a manikűrjével azért finoman jelezte, hogy szereti a nagyon feltűnő, egyesek szerint talán egy kicsit ízléstelennek tartott dolgokat. 

10. Madonna 

Az énekesnő, akiből lassan nénike lesz, ügyesen megoldotta, hogy mankói helyett mégis tudjon mire támaszkodni, amikor végig kell vonulni a vörös szőnyegen. A sétapálca remekül illik a kicsit Marlene Dietrichet, kicsit egy stricit idéző összeállításhoz, amit az énekesnő egy fogékszerrel és egy Jackós kesztyűvel is megfejelt. Az eseményre nevelt fia, David Banda is elkísérte, akinek a szettje természetesen tökéletesen illett anyuéhoz, akárcsak Yoko Ono és Sean Lennon esetében

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Mustra