OFFLINE

A brit televíziós gála 10 legnagyobb tévedése

2014. január 24., péntek 09:35

Ha díjkiosztó gálákról van szó, akkor próbáljuk mindig a legszebb ruhákat, a legcsinosabban felöltözött hírességeket összegyűjteni. A Londonban megrendezett National Television Awards (igen,itt gálázott átütő mellbimbóval Kelly Brook) képeit nézegtve a viszont úgy döntöttünk, hogy most azokat a vendégeket válogatjuk össze, akik legközelebb talán jobban meggondolják, hogy mit vesznek fel egy ilyen eseményre. Persze senki sem tökéletes, és mindenkivel megesik, hogy rosszul választ, reméljük ők is tanultak a kisebb és nagyobb hibákból. Részletek a hajtás után!

1. Nicole Morris, Carley Belmonte, Natalee Harris, Lateysha Grace és Jenna Jonathon

Lehet, hogy ezek a nevek nem ismerősek önnek, de a kép alapján biztosan kitalálta, hogy a hölgyek mind valóságshow-szereplők. Bizony, ők mind a The Valleys című műsorban tűntek fel. Alig várjuk, hogy Való Világ 6 szereplői is hivatalosak legyen hasonló rendezvényekre itthon. 

2. Rachel Wilde

A Newhighers, az Eulogy és Broken at Love színésznője úgy döntött, hogy egy háziköntöst idéző ruhában jelenik meg a vörös szőnyegen. A combvillantásból pedig bugyimutogatás lett a végén, bár ha ez volt a cél, akkor elnézést kérünk. 

3.  Jessica Wright 

A glamourmodell, énekesnő és reality sztár ruhájával első blikkre nincs túl nagy baj, de ha sokáig nézi az ember a csipkedíszítés és a színe miatt rájön, hogy nagyon hasonlít egy hálóingre. Jó, legalább nem buggyan ki belőle semmije. 

4. Kym Marsh

Mindig bajban vagyunk a csupaflitter ruhákkal, mert rendben van, ha valaki csillogó külsővel akar megjelenni egy ilyen rendezvényen, de a kevesebb néha tényleg több. A Coronation Street című sorozatból is ismerős brit híresség szerdán este nem tartotta magát ehhez az elvhez, és ebben a Zeynep Kartal estélyiben úgy nézett ki, mint egy diszkógömb. 

5. Suzanne Shaw 

Popstars című tehetségkutató egykori győztese ugyanebbe a hibába esett bele. Egy fokkal jobb lenne persze a helyzet, ha egy másik táskát választott volna, mert így túl sok a feltűnő, vad részlet. 

6. Ashley Roberts 

A  Pussycat Dolls egykori tagja szintén részt vett a brit rendezvényen, és egy kicsit futurisztikusra vette a figurát. Pontosan nem tudjuk megmondani, hogy miért nem működik ez az összeállítás, mert az addig rendben van, hogy a sötétebb, érdekesebb árnyalatú rúzsok újra divatba jöttek, és valahogy mégsem stimmel ez az egész. Vagy csak mi vagyunk túl kritikusak így a gálaszezon kellős közepén? 

7. Jennifer Metcalfe

Már megszoktuk, hogy a celebek áttetsző ruhákban mutogatják a bájaikat a nagyobb eseményeken, de csak azért mert ez a szokás, még nem biztos, hogy sokáig életben kellene tartani ezt a trendet. A Hollyoaks színésznőjének persze nagyon jó alakja van, de ezt egy kicsit ízlésesebb ruhában is bizonyíthatta volna. A tervező, Philip Armstrong azért biztosan örül a hírverésnek. 

8. Michelle Hardwick

Egy fekete ruhával nem lehet tévedni, gondolnánk, de ez sem igaz. Persze az Emmerdale Farm színésznője nem nyúlt annyira mellé, hiszen voltak még a rendezvényen, akik nem hagyományos estélyiben jelentek meg, de nekünk ez a fazon kicsit túl nyárias, strandolós a brit télhez. 

9.  Gabby Logan 

A műsorvezetőnő ruhájával egyetlen bajunk van, mégpedig a fekete szalag a mell alatt, ugyanis az egyébként szép estélyiből egy nagyon előnytelen darabot varázsolt, Logan sportos alakjához ez a fazon nem igazán illik, pedig egy korábbi Daily Mail cikk szerint ez az egyik kedvenc darabja. 

10. Laura Whitmore

Az ír műsorvezetőnő nagyon divatos akart lenni, és ez lett a veszte. Olyan, mint a lány a meséből, hozott is és nem is. Persze lehet, hogy valakinek pont ez tetszik, Emma Watson is megosztotta az embereket, amikor a Golden Globe gálán egy felemás Dior összeállításban jelent meg. 

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta