A brit televíziós gála 10 legnagyobb tévedése

Ha díjkiosztó gálákról van szó, akkor próbáljuk mindig a legszebb ruhákat, a legcsinosabban felöltözött hírességeket összegyűjteni. A Londonban megrendezett National Television Awards (igen,itt gálázott átütő mellbimbóval Kelly Brook) képeit nézegtve a viszont úgy döntöttünk, hogy most azokat a vendégeket válogatjuk össze, akik legközelebb talán jobban meggondolják, hogy mit vesznek fel egy ilyen eseményre. Persze senki sem tökéletes, és mindenkivel megesik, hogy rosszul választ, reméljük ők is tanultak a kisebb és nagyobb hibákból. Részletek a hajtás után!

1. Nicole Morris, Carley Belmonte, Natalee Harris, Lateysha Grace és Jenna Jonathon

Lehet, hogy ezek a nevek nem ismerősek önnek, de a kép alapján biztosan kitalálta, hogy a hölgyek mind valóságshow-szereplők. Bizony, ők mind a The Valleys című műsorban tűntek fel. Alig várjuk, hogy Való Világ 6 szereplői is hivatalosak legyen hasonló rendezvényekre itthon. 

2. Rachel Wilde

A Newhighers, az Eulogy és Broken at Love színésznője úgy döntött, hogy egy háziköntöst idéző ruhában jelenik meg a vörös szőnyegen. A combvillantásból pedig bugyimutogatás lett a végén, bár ha ez volt a cél, akkor elnézést kérünk. 

3.  Jessica Wright 

A glamourmodell, énekesnő és reality sztár ruhájával első blikkre nincs túl nagy baj, de ha sokáig nézi az ember a csipkedíszítés és a színe miatt rájön, hogy nagyon hasonlít egy hálóingre. Jó, legalább nem buggyan ki belőle semmije. 

4. Kym Marsh

Mindig bajban vagyunk a csupaflitter ruhákkal, mert rendben van, ha valaki csillogó külsővel akar megjelenni egy ilyen rendezvényen, de a kevesebb néha tényleg több. A Coronation Street című sorozatból is ismerős brit híresség szerdán este nem tartotta magát ehhez az elvhez, és ebben a Zeynep Kartal estélyiben úgy nézett ki, mint egy diszkógömb. 

5. Suzanne Shaw 

Popstars című tehetségkutató egykori győztese ugyanebbe a hibába esett bele. Egy fokkal jobb lenne persze a helyzet, ha egy másik táskát választott volna, mert így túl sok a feltűnő, vad részlet. 

6. Ashley Roberts 

A  Pussycat Dolls egykori tagja szintén részt vett a brit rendezvényen, és egy kicsit futurisztikusra vette a figurát. Pontosan nem tudjuk megmondani, hogy miért nem működik ez az összeállítás, mert az addig rendben van, hogy a sötétebb, érdekesebb árnyalatú rúzsok újra divatba jöttek, és valahogy mégsem stimmel ez az egész. Vagy csak mi vagyunk túl kritikusak így a gálaszezon kellős közepén? 

7. Jennifer Metcalfe

Már megszoktuk, hogy a celebek áttetsző ruhákban mutogatják a bájaikat a nagyobb eseményeken, de csak azért mert ez a szokás, még nem biztos, hogy sokáig életben kellene tartani ezt a trendet. A Hollyoaks színésznőjének persze nagyon jó alakja van, de ezt egy kicsit ízlésesebb ruhában is bizonyíthatta volna. A tervező, Philip Armstrong azért biztosan örül a hírverésnek. 

8. Michelle Hardwick

Egy fekete ruhával nem lehet tévedni, gondolnánk, de ez sem igaz. Persze az Emmerdale Farm színésznője nem nyúlt annyira mellé, hiszen voltak még a rendezvényen, akik nem hagyományos estélyiben jelentek meg, de nekünk ez a fazon kicsit túl nyárias, strandolós a brit télhez. 

9.  Gabby Logan 

A műsorvezetőnő ruhájával egyetlen bajunk van, mégpedig a fekete szalag a mell alatt, ugyanis az egyébként szép estélyiből egy nagyon előnytelen darabot varázsolt, Logan sportos alakjához ez a fazon nem igazán illik, pedig egy korábbi Daily Mail cikk szerint ez az egyik kedvenc darabja. 

10. Laura Whitmore

Az ír műsorvezetőnő nagyon divatos akart lenni, és ez lett a veszte. Olyan, mint a lány a meséből, hozott is és nem is. Persze lehet, hogy valakinek pont ez tetszik, Emma Watson is megosztotta az embereket, amikor a Golden Globe gálán egy felemás Dior összeállításban jelent meg. 

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek