OFFLINE

Heti kedvenc: a nem is annyira unalmas steppelt mellény

2014. január 23., csütörtök 16:04

A steppelt mellényekről és kabátokról sokan azt gondolják, hogy főként az idősebb korosztálynak való ruhadarabok, de ez így nem igaz, a fiatalosabb szetteknek is fontos eleme lehet. Főleg az őszi/téli szezonban. A hajtás után négy összeállítást talál, amiből ihletet meríthet. 

A fekete bokacsizma és a kényelmes boyfriend farmer igazi alapdarabnak számít, ahogyan biztosan mindenkinek van egy jó meleg pulóvere is. Egy igazán laza napon ezekhez bátran vegyen fel egy mellényt is, ha fázik, és picit különlegesebb kiegészítőkkel már is nem lesz olyan unalmas a megjelenése.  

Az enyhébb napokon nem is kell kabátot venni, a mellény önmagában is elég, persze egy csizmával és egy sapkával javíthat a komfortérzetén. Nem kell aggódni, ebben az összeállításban akár a belvárosban is megjelenhet, ugyan nem a legelegánsabb, de láttunk már melegítőnadrágos embert is luxusüzletben. 

Heti kedvencünk persze nemcsak farmerrel vagy szövetnadrággal párosítható, hanem a mostanában annyira divatos mintás ruhákkal is. Ha nem akar beleizzadni a kabátba, nem tartózkodik túl sokat a friss levegőn, akkor tényleg nagyon jó szolgálatot tud tenni egy ilyen mellény. 

És persze nemcsak ruhát, hanem szoknyát is vehetünk a mellényhez. Ha az elegancia nem annyira fontos, akkor egy dzsörzéminivel, egy sportcipővel és egy hosszú ujjú pólóval is tökéletes szettet alkot. Bizony, ma már semmi unortodox nincs abban, ha valaki szoknyához vagy ruhához vesz edzőcipőt, sőt, kifejezetten divatos megoldás. 

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta