OFFLINE

Ékszerek és egyéb kiegészítők okostojásoknak

2014. január 23., csütörtök 10:02

2014-ben sem lesz ciki hipszternek, geeknek vagy nerdnek lenni, legalábbis a massachusettsi Nervous System névre keresztelt márka szerint. A márkát 2007-ben alapító Jessica Rosenkrantz és Jesse Louis-Rosenberg ugyanis új generációs ékszereit, 4D-s alakváltó ruháit és háztartási designer tárgyait a tudomány, a technológia és a művészet összeházasításával hozzák létre héttagú csapatukkal.

A kreatív igazgatói székben ülő Rosenkrantz a MIT-n (Massachusetts Instisute of Technology) diplomázott 2005-ben építészet és biológia szakon, de tanult építészetet a Harvard Graduate School of Design szakán is. A márka tudományos részével foglalkozó Louis-Rosenberg pedig a MIT-n hallgatott matematikát, majd az épületmodellezésben és - tervezésben utazó Gehry Technologiesnál dolgozott tanácsadóként – írja a Designboom.

A természet ihlette egyedi ékszerek egyik nagy előnye, hogy a gyártási módszer sem igényel drága gépeket vagy megerőltető fizikai munkát, aminek köszönhetően kollekcióik darabjait megfizethető áron, 25 és 350 dollár (5485 és 76810 forint) között dobhatják piacra.

Nézze meg a galériában, hogy milyen egy szokatlan geometriai formát kapott ékszer, puzzle vagy egy telefontok, amit számítógépes programok, generatív tervezési módszerek segítségével digitálisan gyártanak le a tervezők. Szerint a legkülönlegesebb az egészben az, hogy az eljárásnak köszönhetően soincs két egyforma termék a kollekcióikban. Ha pedig ennél is többre kíváncsi, töltse a márka speciális alkalmazását, amelynek segítségével ön is részese lehet a tervezési folyamatnak!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta