no

Kreatívabban másolnak a celebek, mint tavaly

Az eseményeken kizárólag luxusházak ruháit viselő celebekre még inkább igaz az, hogy valami nem lesz attól jó, ha egy az egyben lemásolják a kifutón látottakat. Inspirálódni természetesen szabad, viszont számos alkalommal találkoztunk olyan szettel, amit pár héttel azelőtt egy modellen már láttunk. Bár még csak 3 hét telt el az évből, a fotókat nézegetve úgy tűnik, idén kreatívabbak lettek a hírességek – vagy csak egyszerűen stylistot cseréltek.

Lea Seydoux például egy virágmintás Miu Miu csodát dobott fel kövekkel díszített púderszínű kabátjával, Anna Wintour bundája a Prada kifutóján látott ruha mintáját idézi, Cate Blanchett pedig Michael Kors ruháját inkább tarka, és nem egyszínű cipővel vette fel. Mint mindig, most is az ön döntésétől függ, hogy kin mutatott jobban ugyanaz a ruhadarab. Ne feledje: a poszt végén arról is szavazhat, hogy a három híresség közül kinek a szettje nyerte el leginkább tetszését.

Lea Seydoux Miu Miuban

Kin mutat jobban a MiuMiu?

Lea Seydoux a Prada „jóárasított” kistestvérétől, a Miu Miu 2014-es tavaszi-nyári kollekcióból választott egy virágmintával nyomott ruhát, amelyhez egy óriási kövekkel kirakott, de mégsem giccses púderrózsaszín, enyhén oversize hatású kabátot vett fel. A január 6-i BAFTA sajtókonferenciára táskát nem vitt magával, sminkje már-már ijesztően natúr, a haját pedig lazán összefogta. Seydoux kockáztatott, és a szetthez egy fogkrémzöld színű, szintén kövekkel applikált hegyesorrú magassarkú cipőt vett fel.

Tavaly októberben, a párizsi divathét kifutóján a modell kabátot nem, viszont kötött harisnyát és narancssárga hasított bőr, végig fűzős térdcsizmát viselt. Csuklóján vörös, lakkbőr karkötőt viselt, a kezében pedig hozzá tökéletesen passzoló táskát cipelt. A szőke, frufrus haj szerintünk paróka (elnézést, ha nem az!), az arcot pedig a Miu Miutól megszokott bohém fazonú napszemüveg takarja.

Anna Wintour Pradában

Nekem jobban tetszik..

Anna Wintourt szintén 6-án fotózták le a Girls című sorozat harmadik évadjának New York-i bemutatóján, ahova a Prada egyik arcképpel díszített bundájában látogatott el. Táskát nem vitt magával, helyette viszont megvillantotta mobilját és egy szürke borítékot – utóbbiban valószínűleg meghívója lapult. A kabáthoz a beagle kiskutyák farkára hasonlító rojtokkal díszített sál passzolt a Vogue-főszerkesztő szerint, alá pedig fekete pliszírozott szoknyát vett fel. A lábbelit tekintve biztosra ment Wintour, hiszen fekete hegyesorrú törpesarkút húzott fel.

A modellen olyan sok minden történik, hogy egy vaskos könyv fejezetét is meg lehetne tölteni vele: az alapból hangsúlyos ruha mellé kötött lábszármelegítőt, szandált és egy korall-fehér színekből álló bőrtáskát kapott. Haját elöl decens oldalfrufruba fésülték, hátul viszont leginkább szénaboglyára hasonlít. Ha hiányérzete támadna, jogos: a manöken kapott még pár kővel díszített karkötőt is.

Cate Blanchett Michael Kors-ban

A kék ruha jobban mutat

Míg Michael Kors valószínűleg napok óta amiatt sír, hogy Cavalli elég csúnyán leoltotta, addig Blanchett nem tétlenkedett, és a tervezőtől választott ruhát, amit aztán köves fülbevalóval, az átlátszó felsőrész miatt testszínű melltartóval, diszkréten összefogott hajjal és kék-arany színekben pompázó nyitott orrú magassarkú cipővel viselt. Táskát nem vitt magával, körmei és sminkje is teljesen natúrak voltak.

A manöken valószínűleg nem szégyenlős típus, ugyanis a ruha teteje szinte teljesen átlátszó volt, így látni engedte kebleit. A melltartó helyett kapott viszont egy vékony barna pitonmintás övet és egy ehhez passzoló óriásplatformos vastagított sarkú cipőt.

A fenti három közül melyik híresség mutat a legjobban?

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra