OFFLINE

Ők voltak a SAG legjobban öltözött celebnői

2014. január 20., hétfő 15:26

Ahogyan azt már korábban is írtuk, ez a díjkiosztók szezonja, pár hete a People's Choice Awards legszebb ruhái közül szemezgettünk, múlt héten a Golden Globe legjobban öltözött női sztárjait gyűjtöttük össze, most pedig a szombati Screen Actors Guild Awards vendégei közül válogattunk. Ez a gála ugyan nem olyan nagyszabású mint az egy héttel ezelőtti, de azért ide is illik kiöltözni. A hajtás után megmutatjuk, hogy kiknek sikerült (majdnem) maradéktalanul teljesítenie a feladatot, persze most is tudtuk volna még bővíteni a kört.

Sok híresség volt, aki úgy döntött, hogy a vörös szőnyegen vörös ruhában megjelenni jó ötlet, de most nem róluk lesz szó, hanem akik ennél bátrabban válogattak a színek között. Ott van például Amy Adams, aki lila Antonio Berardi ruhájával minden, az eseményről készült toplistán helyet kapott, illetve Lupita Nyong'o, aki a Golden Globe gálán Armaniban tarolt, most pedig türkiz Gucciban pózolt a kameráknak. 

A celebnők szívesen viselnek csillogó, fémesen fénylő ruhákat is a nagyobb rendezvényeken, és ha jól választanak, akkor nem egy sellő vagy egy ponty jut eszünkbe, amikor meglátjuk a róluk készült képeket. Claire Danes Vionnet ruhája sokak számára határeset, de nekünk tetszik, hiszen mégsem egy egyszerű flitteres ruháról van szó, mint mondjuk amilyet Jennifer Lawrence viselt ezen az estén. Cate Blanchett szintén egy flitterekkel díszített estélyit visel, de róla mindenki úgy gondolja, hogy jól választott, amikor a Givenchy púderszínű kreációja mellett döntött. 

Ki volt a SAG legjobban öltözött nője?

 • 271
  Lupita Nyong'o
 • 82
  Amy Adams
 • 27
  Claire Danes
 • 67
  Cate Blanchett
 • 32
  Maria Menounos
 • 35
  Hannah Simone
 • 19
  Natalie Dormer
 • 21
  Michelle Dockery
 • 92
  Jennifer Garner
 • 29
  Helen Mirren

Persze a klasszikus fehér és fekete sem hiányzott a színpalettáról. Az előbbit a bájosan kócos Hannah Simone és a felnyírt hajú Natalie Dormer viselte. A feketére tette le voksát Michelle Dockery, a Downton Abbey színésznője, aki a mélyen dekoltált és felsliccelt  J. Mendel estélyiben mellközt és combot is villantott egyszerre. Helen Mirren, akit a legjobban öltözött 50 feletti hírességek között tartanak számon, a szombati rendezvényen egy fekete-arany Escada ruhában jelent meg. Az arany díszítésekkel ellátott fekete estélyi egyébként most nagy divat, a Golden Globe-on például Julia Marguiles és Kelly Osbourne is ilyen ruhában volt. A SAG estéjén pedig Mirrenen kívül az élteműdíjjal jutalmazott Rita Moreno is egy ilyen estélyit választott. Igaz, a Puerto Rico-i származású színésznő és énekesnő egy kicsit vagányabbra vette a figurát, ő ugyanis egy szegecsekkel gazdagon kivert bőrdzsekit is felvett rá. 

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta