OFFLINE

Kecskeszőrt tapostak a Fendi modelljei

2014. január 17., péntek 11:29

A márkák számára legalább akkora reklám, ha a divathetek után a bemutatójuk látványelemeiről beszél az egész sajtó, mintha a kollekcióikat méltatnánk. Bár egyesek szerint a negatív reklám is reklám, mindennek van határa, amit sokak szerint a Fendi legutóbbi show-jával át is lépett. A Fashionosta cikke szerint az olasz divatház igazi kecskeszőrt borított a kifutóra, a férfimodellek pedig azon mutatták be a cég idei őszi-téli szezonra tervezett ruháit és kiegészítőit.

A múltat ismerve a szőrme, a bőr, illetve egyéb egzotikus (és egyben rendkívül) drága anyagok nem ismeretlenek a Fendi kifutóján, de arra mi sem számítottunk, hogy most szó szerint rákerül. A bemutatók alatt rendszerint izzanak a meghívott divatszerkesztők Instagramjai, most is ők szúrták ki, hogy bizony nem hagyományos borítás került a modellek talpa alá, hanem 100% kecskeszőrből készült szőnyeg - amit amúgy a WWD-nek és a Financial Times-nak el is ismertek.

Habár a tényleges sorsáról nem tudunk az anyagnak, sejthető, hogy miután hosszú perceken át masíroztak rajta a férfiak, valószínűleg a kukában landol majd. Ennek fényében még inkább bicskanyitogató a jelenség, várhatóan a PETA is napokon belül megszólal majd. "A show végén senkinek nem volt olyan érzése, hogy itt bármit is ünnepelni kéne" - mondta Charlie Porter, a Financial Times szerkesztője.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta