OFFLINE

Heti kedvenc: a fekete garbó

2014. január 15., szerda 18:38

Ugyan még nincs vége a tavaszias télnek, azért néhány hidegebb napokra szánt ruhának most hasznát tudja venni. Ott van például a garbó, ami jól melegíti a nyakat, és nagyon jól variálható. A hajtás után meg is mutatjuk hogyan. 

A szokásos fehér blúzt nyugodtan le lehet cserélni egy fekete garbóra, nézze csak meg a képen látható elegánsabb összeállítást, ami mindkét felsővel jól működik. ha nem szeretné hogy túl szigorú legyen a szettje, akkor variáljon egy kicsit a színekkel és a kiegészítőkkel. 

Nagyon sok üzlet kínálatában találkoztunk mostanában (mű)bőr ceruzaszoknyákkal, és ezekhez most jó esetben olcsóbban lehet hozzájutni. Persze akkor sincs gond, ha a bőr nem az ön világa, a Zara és Mango kínálatában is vannak más anyagból készült, ám mintás ceruzaszoknyák. 

Nem tudjuk, hogy a kockás minta meddig lesz divatban, de aggodalomra nincs ok, bármilyen mintás szövetnadrág megteszi a képen látható darab helyett. A garbóban az a jó, hogy a nadrágfazon sem igazán számít, tényleg szinte mindenhez passzol. 

Ha a kényelem a legfontosabb, akkor elég előkapni a kedvenc farmert és egy lapos sarkú csizmát. Persze ez a hármas így elég unalmas lenne, ezért fontos, hogy a kiegészítők minél feltűnőbbek legyenek. Az sem baj, ha a kabát sem fekete, szürke vagy barna, hanem egy leheletnyivel izgalmasabb színű. 

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta