OFFLINE

Telefonra húzható szilikonbugyi, veled mi legyen?

2014. január 13., hétfő 16:48

Elvileg arra találták ki, hogy megvédje a telefonját. A szilikonbugyi viszont legfeljebb csak a home-gombot védi, az pedig, hogy valakinek éppen arra esne a telefonja, meglehetősen valószerűtlen.

Így aztán elég nagy biztonsággal jelenthetjük ki, hogy egyébként tök hasztalan dologról van szó. Az viszont számunkra egyelőre sajnos eldönthetetlen kérdés, hogy vajon valamennyire menő-e, ha valakinek egy ilyen pánt van a mobilján?

A bugyikhoz egyébként kevesebb mint ezer forintért is hozzá lehet már jutni az interneten, de vannak drágábbak is. Elvileg Japánból szerzik be őket, ahol állítólag egészen népszerűek.

iphone underwear 1
Fotó: Amazon

"Tedd elragadóvá a telefonodat! Minden okosmobil megérdemli, hogy bugyik védjék őket" - írta az egyik eladó. A szilikonbugyikat többféle színben és mintával lehet kapni, vannak leopárdmintás, és apró eprekkel díszített darabok is, de vannak inkább a férfiakat megcélzó fehér alsógatyák és fekete bokszerek is.

2122 szavazat 1617 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta