OFFLINE

Szövegkiemelő színekre kaptak rá a celebek

2014. január 13., hétfő 09:18 |

Míg mi az iskolában vagy a munkahelyen a szöveg fontos részeinek kiemelésére használjuk a rikító zöld, kék, rózsaszín és sárga színeket, addig a celebek a ruháikon viselik őket. Anna Faris például Debby Ryannel együtt a kékre csapott le, Sheryl Crownak a rózsaszín tetszett meg, Freida Pinto pedig zöldben parádézott.

Annak ellenére, hogy sötét ruhában mutatkoztak, bekerült válogatásunkba Lala Anthony és Lindsay Lohan is. Mindketten a Balmain 2012-es pre-fall kollekciójából választottak egy ruhát: Anthony egy, a színesbőrűek médiában szereplésének nagyobb arányáért küzdő szervezet estéjén bukkant fel benne, Lohant pedig olyan jól összerakták/összekapta magát, hogy már ezért megérdemelne egy külön posztot. A döntés ismét az ön kezében van: kin tetszik ugyanaz a ruha?

Anna Faris vs. Debby Ryan

A kék ruha jobban mutat

 • 201
  Anna Faris-en
 • 533
  Debby Ryanen

Anna Faris még októberben látogatott el Los Angelesben a People magazin One to watch (szabad fordításban Akire érdemes odafigyelni) rendezvényére, ahol a feltörekvő színészeket mutatják be. Erre az alkalomra egy babakék Giulietta-ruhát választott, amelynek tetejét fekete pánt, alsó részét pedig kivágás díszítette. Faris nem sokat agyalt a szettjén, hiszen fekete, fényes hatású platform magassarkút vett fel, és egy ehhez hasonló kézitáskát cipelt magával. 

Debby Ryan szintén tavaly és Los Angelesben viselte a képen látható a ruhát, amihez fantáziadúsabban választott kiegészítőket. A sminkje is szép üde lett, egyedül a cipővel kapcsolatban ráncoltuk a homlokunkat, ugyanis bár színben passzol a ruhához, a fazonja eszméletlen módon divatjamúlt. A bordó-burgundi táskáról nem tudjuk eldönteni, hogy üti a ruha színét vagy annyira kontrasztos, hogy már jól néz ki.

Sheryl Crow vs. Freida Pinto

Kin mutat jobban?

 • 360
  Sheryl Crow-n
 • 341
  Freide Pintón

Habár Crow és Pinto ugyanazt a ruhát viselték, az énekesnő a rózsaszín, a színésznő pedig a zöld mellett tette le a voksát. Előbbi a nevadai American Country Awards-on jelent meg benne még tavaly decemberben. Bár a ruhája szerencsére takarja, egy aranyszínű platformos magassarkút vett fel hozzá. A kistáskája első látásra szörnyűnek tűnhet, de ha sokáig nézzük...nos, akkor is. Az i-re a pontot a Versace-giccsre emlékeztető karkötő teszi fel, amihez mi más dukálna, ha nem egy 15 centi hosszú aranyfülbevaló.

Freida Pinto a zöld ruhájához lilára festette ajkait, ékszerek közül csak egy karkötőt viselt, a cipői közül pedig az örök klasszikus nude magassarkúját választotta. Táskát nem cipelt magával, haját pedig a vadócság jegyében készíthette el fodrásza.

Lala Anthony vs. Lindsay Lohan

Balmain jobban mutat

 • 303
  Lala Anthony-n
 • 359
  Lindsay Lohanen

Anthony még 2012 októberében a Black Girls Rock elnevezésű eseményre látogatott el grafitkék Balmain-ruhájába, amihez Louboutin-cipőt vett fel. Táskát ugyan nem vitt magával, de ujjára egy jó nagy köves gyűrűt húzott. Sminkjét úgy készítették el, hogy először azt hittük, Nicole Richie kent magára bőrszínénél jóval sötétebb alapozót, ráadásul körmeit a sárga összes létező árnyalata díszíti.

Lindsay Lohan hajának színe nem a legszebb árnyalata vörösnek, de örülünk, hogy kezdi összekapni magát. A manikűrje szép, főleg Anthony-éhoz képest. Ékszerek közül pár gyűrűt viselt csak, a miniruhához pedig áttetsző felsőrészből készült Louboutin-cipőt vett fel. A sminkje abszolút természetesre sikeredett, csak arca puffadtsága von le egy hangyányit az élvezeti értékéből.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta