People's Choice Awards: nézze meg a legszebb ruhákat!

Január 8-án, szerda este tartották meg Los Angelesben negyvenedszerre a People's Choice Awardsot, ahol természetesen mindenki ott volt, aki él és mozog és kicsit is számít. Ha a legmélyebb dekoltázsokra és legviccesebb celebekre kíváncsi, kattintson át a Velvetre, nálunk most főként a legjobb ruhákról lesz szó. Sajnos nem mehetünk a legrosszabbak mellett sem, mert furcsamód a legtöbb híres színésznő és modell nagyon mellényúlt, cserébe azoknak sikerült szép alkalmi öltöztet választaniuk, akiket alig ismerünk a bolygónak ezen a felén.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Az egyik kedvencünk Kaley Cuoco, aki a legjobb vígjáték sorozatszínésznőnek járó díjat Schin + Babi ruhában vette át. Sose hallottunk a márkáról, de reméljük, ezek után még fogunk. Allison Williams színésznő David Koma ruhája is szerkesztőségünk kedvence, ha már ebből a felhozatalból kell választani. Sandra Bullock Peter Pilotto ruhája is remek választás, és nem csak szerintünk: a Red Carpet Fashion Awards "legjobban öltözött színésznő a People's Choice Awards-on" szavazásában jelenleg ő áll a harmadik helyen, Williams a második. Azon nem is csodálkozunk, hogy Nina Dobrev az első: Jenny Packhammel egyszerűen nem lehet mellényúlni a jelek szerint. A galériában megnézheti az egyre vékonyabb Jennifer Hudsont egy remek Kaufman Franco ruhában és Queen Latifah egy jóvágású fekete ruhában!

Sajnáljuk, de a várandós Drew Barrymore is a legrosszabbak közé került az este: a sárga tüllel megbolondított, teljesen hülye helyen elvágott Vionnet ruha egyszerűen előnytelen. Mi Britney Spears csipkés ruhákjától is kiborultunk, az énekesnőnek díjbirkózó-vállakat kölcsönöz ez a fazon. És bár Heidi Klumot Perez Hilton az est legjobbjának kiáltotta ki mellei miatt, nekünk sok ez a dekoltázs – pedig nem vagyunk se idősek, se kövérek.

Hasonló problémánk van Malin Akerman svéd-kanadai színésznő 2014-es tavaszi Cushnie et Ochs kreációjával, Kat Dennings ruhájában viszont körülbelül a dekoltázs az egyetlen, ami a helyén van. Emily Deschanel is eléggé melléfogott, de Melissa Joan Hart járt a legrosszabbul a hátul hosszított gobelin-szerű ruhával, aminek még a márkáját se találta meg senki, de sok újságban –E! Online, Celebuzz, Perez Hilton, etc. – a legrosszabbul öltözöttek közé sorolták. Nézze meg őt is a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Mustra