OFFLINE

Próbababaként válik híressé a kanadai férfi

2014. január 8., szerda 08:37

Vancouverben nagyon büszkék most egy 30 éves férfira, aki nemzetközi figyelemre érdemes dolgot művel - legalábbis a helyi Metro újság címadásából és cikkéből valami ilyesmi derül ki. Steve Venegas december 31-én indított egy tumblrt, amin semmi mást nem csinál, csak képeket közöl magáról, ahogy Gap üzletekben próbababák mellett pózol ugyanolyan szerelésben.

"Felpróbálok ruhákat, aztán csinálok egy fotót, mert vicces úgy öltözni, mint egy próbababa" – írja a tumblrjén. A cég egyik vezetője, Rachel Tipograph egy tweetben meg is köszönte neki a sok röhögést. Erre aztán Venegas egyik barátja rá is kérdezett, hogy meggazdagodott-e már. "Még árengedményt se kaptam" – felelte a férfi.

Az egészben egyébként nem az tűnik a legviccesebbnek, hogy Venegas tényleg beöltözik, hanem ahogy igyekszik felvenni a babák pózát, ahogy a helyzethez legmegfelelőbb kiegészítőt választja, és ahogy a legjobban passzoló arcot vágja. Így aztán egy lazább, csíkos pólóban önfeledten mosolyog, míg egy-egy ingben merev arccal bámul előre.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta