no

Roberto Cavalli csúnyán beszólt Michael Korsnak

A divatvilágban számos vitának lehetünk szemtanúi: előfordulhat olyan, hogy kisebb céget perel be luxus divatház koppintásért (vagy fordítva); olyan is akad, amikor két jelentéktelen név vész össze (ez ugye kit érdekel); a legizgalmasabb viszont az, amikor két óriás támad egymásra. Nem lehet tudni, hogy ilyenkor milyen indulatok (jogos vagy csak figyelemgeneráló) húzódnak meg a háttérben, viszont a végkicsengések meglepően jól tükrözik az erőviszonyokat.

A Michael Kors az új leggings nadrágként viselve: már ami Budapestet illeti. Eddig csak a tervező óráit láthattuk viszont minden második tinilányon, most viszont, hogy megnyílt a legújabb üzlet az Aréna Plázában, a táskákon is egyszer többször tűnik fel a körbe zárt MK felirat. Úgy látszik viszont, hogy ez az eset nem csak nálunk mindennapos, hiszen a tavaly még Armanival kekeckedő Cavalli is pont emiatt emelte fel a hangját: az amerikai nők túl sok feketét hordanak és túlságosan Michael Korsra támaszkodnak, ettől tucatok lesznek.

Tetszik önnek ez a poszt?

Keresse a Dívány divatblogját Facebookon, így nem marad le a következőről sem!

"Az összes nő ugyanúgy öltözik és nem elég bátor. Lehetnének fantáziadúsabbak és nyitottabbak az öltözködésre" – nyilatkozta a nem éppen minimalista stílusáról ismert, 73 éves tervező a befolyásos Style.com-nak.

Panaszáradat

A weboldalnak adott interjúja nem éppen cél nélkül készült, hiszen Cavalli New Yorkban, a SoHo mellett nyitotta meg legújabb üzletét, ennek kapcsán osztotta meg magvas gondolatait az amerikai médiával. "Az amerikai nők ízlése merőben különbözik az európaiakétól. Olyan tervezőkben bíznak, mint Michael Kors, aki köztudottan az egyik legnagyobb koppintómester a világon" – mesélte Cavalli. Az olasz tervező egészen addig elment, hogy már Kors Instagramra feltöltött fotói alá írogatja be, melyik ötletét koppintotta éppen az ünnepelt tervező.

De vajon miért hord akkor mindenki Michael Kors-t? "Minden nő vékonyabbnak szeretne látszani, ezért erőltetik a fekete színt. Viszont azt elfelejtik, hogy ennek köszönhetően mindannyian ugyanúgy néznek ki. A fekete túl sötét és negatív. Mi, olasz vagy francia divattervezők szeretünk színekben gondolkodni. A ruháim Európában készülnek és régebben ugyan imádtak Amerikában mindent, amit ezen a kontinensen gyártottak, ma már jobban lázba hozza őket, ha Kínából származik az áru" – fanyalgott Cavalli, akinek a bolt nyitásán partnere Miranda Kerr volt – majdnem feketébe öltözve.

Roberto Cavalli Miranda Kerrel az oldalán érkezett legújabb boltjának megnyitójára.
Roberto Cavalli Miranda Kerrel az oldalán érkezett legújabb boltjának megnyitójára.Ben Gabbe / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek