Ilyen kiegészítőkben pózoltak a celebnők 2013-ban

Azt már megmutattuk, hogy mely kiegészítőket unjuk a legjobban, illetve hogy melyekre vágyunk majd leginkább a következő szezonban. Ezúttal összegyűjtöttük, hogy milyen trendi ékszerekkel, táskákkal vagy cipőkkel dobták fel leggyakrabban a szereléseiket a hírességek 2013-ban. Nézze meg a galériában, hogy mennyiben tért el, vagy hasonlított a celebnők stílusa az idei évben!

2013 első és második felében is minden mennyiségben menő volt arany, ezüst, pasztell illetve metál színeket viselni; a feltűnő árnyalat megjelent a táska- és a cipődivatban is. Ezüst clutch táskát még a vagányabb szereléseiről ismert Gwen Stefani is beszerzett, metál színű lábbelikben vörös szőnyegre lépett többek között Katy Perry és Olivia Wilde színésznő is.

Divatban maradtak a retinaégető, színes, nagyméretű designer táskák, ilyet előszeretettel viselt Rita Ora és Fan Bingbing színésznő is az idei évben. A szezon egyik nagy slágere, a hátizsák – mely a Chanelnek köszönhetően jövőre sem megy majd ki a divatból – több celebnő hátán is felbukkant, Miley Cyrus is ennek egy mintás-retro változatával érkezett Britney Spears showjára, de a divatdiktátor hírében álló Suri Cruise is beszerzett már egy trendi darabot műszőrme kabátjához. Mint tudjuk, Katalin hercegné is kedveli a kis Suri stílusát, kíváncsiak vagyunk, beszerez-e majd egy hasonló pöttyös táskát 2014-ben.

Nem volt eléggé vagány 2013-ban az a celebnő sem, aki ne viselt volna legalább egyszer glam rockos kiegészítőket, vastag aranyfukszokat, hipszterekhez illő kötött sapkát, combcsizmát, szokatlan fejdíszt, póthajat, túlméretezett napszemüveget, baseball-sapkát vagy férfias stílusú kalapot, valamint csillámporos borítéktáskát vagy körömcipőt.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Természetesen az olyan jól bejáratott klasszikus darabok, mint a Gucci-féle lovaglócsizma, a Converse tornacipő, vagy a Chanel láncos, steppelt táskája az idei évben sem kerültek háttérbe a sok újdonsággal szemben. Nézze meg a galériában, hogy milyen kiegészítőkben pózolt Katie Holmes, Heidi Klum, Rihanna és más hírességek 2013-ban!

Oszd meg másokkal is!
Mustra