OFFLINE

Vegye lazán a másodikát, mint Nóra!

2014. január 2., csütörtök 10:00

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Már másodika van, ideje visszatérni a munkába – ha azonban ön olyan szerencsés, hogy jövő hétig nem kell semmivel foglalkoznia, még kicsit lazíthat, mondjuk egy újabb csúnyapulcsiban.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Csütörtökön a Dunántúlon megélénkül, megerősödik a déli, délnyugati szél, főként errefelé és délen süthet ki hosszabb időszakokra a nap – írja az Időkép. Estétől nyugaton egyre több helyen várható eső, minimum -2, +3, nappal maximum 3, 11 fok várható. A Makár napi népi jóslat szerint egyébként a nap időjárásával egyező idő várható az év szeptemberében is.

Pénteken az évszakhoz képest enyhe idő, reggelre több helyen eső, zápor alakulhat ki, maximum 8 fok várható. 

Nóra

Pulóver: Az anyukája gardróbjában találta, aki még mindig hordja

Nadrág: Nem tudja

Cipő: Zara

Fülbevaló: Nem tudja

Fejdísz: A buliban találta, kellék volt

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta