OFFLINE

Heti kedvenc: a szürke melegítőfelső

2014. január 1., szerda 13:26

Most, hogy vége a nagy ünneplésnek, végre elő lehet venni az igazán kényelmes ruhadarabokat is. Ott van például a szürke melegítőfelső, amit manapság már nem csak edzéshez, vagy otthoni lazuláshoz lehet hordani, hanem akkor is, ha csinosabb, társaság-kompatibilisebb szettre van szükség. A hajtás után megmutatjuk, hogyan is megy ez. 

A heti kedvencünket például nyugodtan fel lehet venni egy szoknyához is, legyen szó akár egy hosszabb vagy rövidebb ceruzaszoknyáról, vagy egy A-vonalú miniről, sőt, még a maxi is jöhet, ha éppen az a favorit. A réteges öltözködés jegyében pedig blúzzal és inggel is párosíthatja a melegítőfelsőt, ahogyan azt másik két összeállításunkban láthatja majd. 

Ha a nagy hidegben nem fűlik a foga a szoknyához, akkor kapja elő a szekrényből az egyik szűk szárú farmernadrágját. Az elsőre kicsit unalmasnak tűnő párost dobja fel feltűnő ékszerekkel, a lovaglócsizmát pedig bármilyen önnek tetsző lábbelivel helyettesítheti!

A farmer helyett egy bőr- vagy egy bőrhatású nadrág is jó választás lehet, az egyszerű fehér inget pedig egy díszesebb blúzzal is kiválthatja, a lapostalpú cipők helyett pedig egy magassarkút is felvehet, így lesz igazán nőies az összhatás. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta