OFFLINE

Bátran dobja ki a bulizós inget, már nem menő!

2014. január 1., szerda 10:58

Végre valahára nemcsak szerintünk, hanem a GQ magazin szerint is annyira ciki a szűkített fazonú, és felcsapott galléros, feltűrt ujjú ing, hogy az már tiltólistáért kiált. A "bulizós ingként" ismert, rövidített fazonú darab leginkább a természetes közegében, az éjszakai élet bizarr és megmagyarázhatatlan zenei ízlést követelő helyein, klubokban, bárokban és diszkókban népszerű.

A party-ing viselőjét csicsás mintás, csíkos, gyárilag gyűrött vagy pszichedelikus printelésű felsőjével és az ahhoz passzintott ízléstelenül koptatott farmerrel nem nehéz kiszúrni a tömegből egy trendinek mondott szórakozóhelyen sem. A lányoknál általában a „Szóval...uh mi a helyzet” dumával bevágódni kívánó egyenruhás pasik másik ismérve, hogy az ilyen fazonú ingeken kívül más kincset nem rejt a gardróbszekrényük.

Makacs férfiak lévén ragaszkodnak ahhoz, ami egyszer véletlenül bevált és nem törekednek a változatosságra, vagy a teljesen hétköznapi megjelenésre, így nem vesznek hosszabb fazonú inget, vicces feliratos pólót, zakót vagy bármi mást, ami nem mellkasig kigombolt party-ing.

„Nem hiszem, hogy más stílusú ruhát kellene felvennünk munkába és mást, mikor bulizni megyünk. Manapság a bár legmenőbb sráca úgy indul el otthonról, hogy este nem kell már hazamennie és átöltöznie. Ne olvadjunk bele a tömegbe, inkább merjünk különlegesek lenni!” – mondja a megváltozott öltözködési szokásokról a GANT tervezője, Michael Bastian, aki feltehetően nem beszél zöldségeket, hiszen 2011-ben őt választotta a CFDA (Amerikai Divattervezők Tanácsa) az év férfi-divattervezőjének.

A hazai öltözködési szokásokat elnézve várhatóan a pizsama hosszúságú, szemet bántó felsőt nehéz lesz kiirtani a köztudatból, pedig egy jól bevált klasszikus eleganciát kölcsönző zakóval – mint amilyenben George Clooney és Ryan Gosling is hódít – sosem lehet ekkorát tévedni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta