Menő, vagy ciki a comblánc?

Új őrület hódít a világban, a comblánc. Megjelenése lényegében nem ért minket váratlanul, hiszen a test több részét is díszítik ékszerek, viszont a comb ez idáig kimaradt. Első ránézésre talán furcsának tűnhet, de a képeket nézegetve hozzá kell tenni, annyira végül is nem is rossz!

$(KGrHqFHJE4E+zoVUltKBQFvZZPf0w~~60 58
ebay

A bonyolult és különleges kéz- és karláncokat Rihanna, valamint Miley Cyrus hozta be a divatba, akik gyakran jelennek meg meghökkentő ékszerekkel. Úgy tűnik, hatásukra a tervezők kedvet kaptak új díszek készítéséhez – így született meg a lábra való lánc, ami vagy egyfajta kendőként öleli át a combot, de akik bevállalósabbak, azok beszerezhetnek olyat is, ami a láb teljes hosszán végigvonul. Az új őrület megjelent már a londoni divathéten is, és már több divatblogger is foglalkozott ezekkel az extrém kreációkkal.

Jó oldala, hogy szinte bármivel hordható, mindenhogy mutat: viselheti rövid shorttal, miniszoknyával, de hűvösebb időkben akár a nadrágja fölé is felveheti! A lánc több színben is kijött már, így választhat ezüst, arany, fekete, illetve élénkebb – pl. piros- árnyalatok közül is.

A combékszert bárki beszerezheti, többek között az eBay-en, ahol a legolcsóbbat csupán 1.59 fontért (kb. 550 Ft) árulják. A legdrágább amit itt láttunk, az 15 font (5000 Ft), viszont azért a neten találni ennél jóval nagyobb összegben is, például az emidesh.com-on arany kivitelben $40-t – azaz kb. 8500 forintot- kóstál.. Azt viszont nem árt tudni, hogy ez csakis vékony, formás lábakon mutat jól, akinek van egy ki súlyfelesleg a combján, az inkább másvalamivel dobja fel a megjelenését, ugyanis egy is ékszer csak még jobban kiemelné a zsírpárnákat.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

Amennyiben tetszik az ötlet, és szeretné inkább házilag elkészíteni a láncot, akkor íme egy kis segítség! Ha a hideg rázza az ötlettől, ne is nézze meg a videót, csak nyomjon a cikire!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (2586) (2738) Ciki!
Mustra