OFFLINE

Menők vagy cikik Cate Blanchett 2013-as ruhái?

2013. december 25., szerda 11:10

A 44 éves, finom vonásokkal rendelkező, szőke színésznő 2013-ban Blue Jasmin című filmjét reklámozta Amerikában és Európában egyaránt, a vörös szőnyeges felvonulásokon pedig mindig fel tudta magára hívni a figyelmet valamilyen különleges, egyedi ruhával. Ezzel minket levett a lábunkról, önöket nem maradéktalaul: a púderszín Balenciaga ruhát teljesen leszavazták egy egyszerű kis feketével szemben, viszont a dubaji szettek közül a Valentino ruha nyert. A Dior Couture sátor már nekünk is kicsit sok volt.

Blanchett azonban ezeken kívül is viselt érdekes ruhákat, melyeket megtalál a galériában, januártól decemberig időrendben. Ne ijedjen meg, csak 17 képről van szó, és mindegyiken más-más ruhakölteményben láthatjuk a színésznőt. Ha végignézte a galériát, szavazzon, dőljön el végre, hogy menő-e Blanchett öltözködése, vagy inkább ciki a sok pelerin és hálós rátét! Ha tetszik önnek Cate Blanchett stílusa, nyomjon a menőre, ha öltözhetne jobban is ön szerint a színésznő, akkor a cikire!

1053 szavazat 1581 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta