Katalin hercegné 13 legjobb szettje 2013-ban

Nagy kedvencünk Katalin hercegné, és úgy vettük észre, önök is szeretik a hercegné stílusát, ezért év végére összegyűjtöttük azt a 13 szettet, amit jelentős események alkalmából viselt Katalin, vagy csak nagyon ügyes kézzel választott ki. Nézze meg, mit viselt a britek örökös stílusikonja júliusi szülése előtt, közvetlenül utána, és milyen estélyiket vonultatott meg ősszel! Betettük a galériába azt a ruhát is, amiben először villantott lapos hasat szülés után, és azt a bíbor szettet, amiben még januárban ment el megnézni a saját magáról készült portrét. Képek és még több szöveg a folytatásban!

1. Katalin a Nemzeti Portrégalériában

2013. január 11-én Katalin ellátogatott férjével együtt a Nemzeti Portrégalériába, ahol a róla készült szörnyű képet csodálta meg, nagyon illedelmesen. Az egész internet forrongott, hogy lehetett így lefesteni a hercegnét, de Katalin csak kedvesen mosolygott. A festményen egyébként egy olcsónak mondható French Connection felső van Katalinon, akivel együtt így egy fast fashion darabot is megörökített Paul Emsley többszörösen díjazott művész az örökkévalóságnak.

2. Az első várandós fotó

Bár már 2012 végén lehetett tudni, hogy a hercegné várandósés szenved tőle, az első olyan képet, amin látszik domborodó hasa, csak 2013. február 19-én sikerült elkészíteni róla. A visszafogott szett Max Mara ruhástul, ékszerestül 1 millió forintba kerülne amúgy, de nem kéz ki annyinak, és ez nekünk szimpatikus.

3. Katalin, a cserkész

A hercegné nem csak kiöltözni tud úgy, mint senki más, hanem táborozni is. Márciusban nagyon praktikus szettben ment ki az erdőbe pár másik lánnyal, meg a királyi udvar fotósával, hogy táborozzanak kicsit a hóban.

4. Nagy minták

A visszafogott hercegné először a távoli-keleti túra során öltözött mintás holmikba, aztán ezeket el is pakolta szekrénye mélyére. Állítólag barátnőjének és titkos stylistjának köszönhető, hogy terhesen is bevállalt pár merésznek mondható ruhát, például ezt azt Erdem darabot:

5. Az első terhesruha

A Camebridge-i hercegné hathónapos terhesen növesztett csak akkora pocakot, hogy terhesruhát kelljen húznia. Persze az se egy kinyúlt otthonka volt, hanem egy empire fazonú, 50-es éveket idéző, Emilia Wickstead által tervezett, babakék darab, amiben Katalin egy jótékonysági eseményen vett részt a Nemzeti Portrégalériában. A nyakban magasan záródó, fényes anyagú ruha hátul volt dekoltált, így a szinte kislányos ruha kicsit felnőttesebb, elegánsabb lett. A többi terhesruhát itt megtalálja!

6. Dalmata-pöttyök az utolsó jelenésen

A szülés előtt utoljára június 13-án jelent meg Katalin egyedül a nyilvánosság előtt. Utolsó hivatalos megjelenésén a Southampton-i kikötőben avatott fel egy óceánjárót, a Royal Princess-t, az alkalomra egy dalmata-pöttyös, 169 fontos (58 ezer forintos), vízálló Hobbs kabátot választott (a stylistja), melyet az első képek megjelenése után percekkel felvásároltak.

7. Pöttyös ruha szülés után

Régi szokás, hogy a királyi család tagjainak pár órával a szülés után be kell mutatniuk a nagyközönségeknek az újszülöttet. Katalin hibátlanul vette ezt az akadályt is, többek szerint még Diana előtt is tisztelgett az apró pocakkal és a pöttyös ruhával. Akárhogy is, az biztos, hogy ez volt 2013-ban a hercegné legfontosabb megjelenése, és az is biztos, hogy ezzel a kijelentéssel ő is egyetértene.

8. Gyors fogyás és flitterek

Persze mindenki örült, hogy volt pocakja Katalinnak a szülés után, de mindenki tudta a lelke mélyén, hogy ez nem sokáig fog így maradni. Szeptember elején a hercegné már hibátlan alakkal pózolt egy gazdagon flitterezett Jenny Packham estélyiben, ami istenien állt neki. Más nem lett volna képes ezt a ruhát ilyen elegánsan viselni.

9. A hasvillantás

Október 18-án Katalin csak a szokásos jótékonysági iskolalátogatáson vett részt, de az eset mégis bevonult 2013 történetébe: ugyanis végre mindenki megnézhette, mennyire is lapos az a lapos has. Hát nagyon. Nézze csak a röplabdázó hercegnét:

10. A keresztelő

György herceg replika keresztelőruhában, Katalin talpig McQueenben vett részt az októberi keresztelőn, amit az egész világ várt. A hercegné a Sarah Burton által készített, derekat nőiesen kiemelő peplumos blézerhez (ami a divatház 2012 tavaszi-nyári kollekciójának egyik darabja), és a hozzá illő szoknyához kedvenc brit kalaposának, Jane Taylornak egyik személyre szabott 'Matilda' fantázianevű, 755 fontos (260 ezer forintos) fejdíszét viselte.

11. A villantás

A novemberi szél kapta fel Katalin megfelelő hosszúságú szoknyáját, így láthattuk meg a protokoll miatt gondosan takargatott combjait. Erzsébet királynőnek megvan a technikája, hogy elkerülje az ilyen kínos pillanatokat, valószínűleg Katalint sem látjuk többet villantani.

12. Bizsu és designer keverése

Katalin egy zseniális, törtfehér, 2009-es őszi kollekcióból származó Roland Mouret ruháját dobta fel egy 7000 forintos, halandók által is beszerezhető nyaklánccal.

13. Újrahasznosított ruha és 3D szemüveg

Katalin rendszeresen hord olyan ruhákat, amiket már láthattunk rajta, ősszel két ilyen eset is volt. Először egy leárazott Orla Kiely ruhát vett fel másodszor, aztán egy Temperley London estélyit, amit 2012 telén a St. Andrews egyetem 600. évfordulójára vett fel. Ebben az estélyiben ment el a Natural History Museum 3D-s David Attenborough vetítésére, ahol olyan kép is készült róla, ahol 3D szemüvegben mosolyog. Neki még ez is jól áll!

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek