OFFLINE

Kinek áll jobban a mintás maxi?

2013. december 23., hétfő 15:35

A novemberi és decemberi filmpremierek és más vörös szőnyeges események arra is jók, hogy végre hús-vér embereken láthassuk viszont a pár hónappal korábban bemutatott, de a boltokba csak február végén kerülő tavaszi-nyári kollekciók ruháit. A szettekből sokszor nemcsak azt tudhatjuk meg, hogy melyik kifutós darab alkalmas a viselésre, hanem azt is, hogy milyen irányvonalat vesz majd a divat pár hónap múlva.

Két filmbemutatóról és az American Music Awards-ról választottunk egy-egy celebet, akik mindhárman printelt maxiruhát választottak az eseményre. Naomie Harris egy sokat sejtető Valentinót, Zoe Saldana egy légies Roland Mouret-t, Bella Thorne pedig egy lábvillantó Blumarine-t választott. Az, hogy melyikükön mutat a legjobban a ruha, ismét az ön döntése!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Naomie Harris x Valentino

Kin mutat jobban a Valentino-ruha?

 • 491
  Naomie Harris-en
 • 73
  A modellen

Naomie Harris még novemberben jelent meg Mandela Hosszú út a boldogságig című életrajzi könyvéből készült film premierjén, ahova egy Valentinót választott. A piros, kékeslila és fekete színekben pompázó ruha önmagában elvitte a show-t a szetten belül, így Harris helyesen döntött, amikor egy teljesen minimalista, fekete színű táskát és a ruhához tökéletesen passzoló kék, pitonmintás hegyesorrú magassarkút vett fel. A sminkje teljesen természetesre sikerült, ékszerek közül pedig két apró köves fülbevalót és egy gyűrűt viselt. A Skyfallból is ismert színésznő talán jobban tette volna, ha felköti a haját, úgy jobban érvényesült volna a ruha felsőrésze.

A kifutón látott modellen egy rövidebb verziót láthatunk viszont és a magassarkú cipő helyett rá barna, arannyal díszítetett szandált adtak. A burgundi, bőrből készült fejdíszre is nemesfémet applikáltak és az ékszereket (nyaklánc és karkötő) is abból készítették. A manöken egy piros, rojtokkal tűzdelt táskát cipelt magával.

Zoe Saldana x Roland Mouret

Mouret ruhája jobban fest

 • 481
  Zoe Saldanán
 • 90
  A modellen

Zoe Saldana is ellátogatott az MTV American Music Awards-ra, ahova Roland Mouret 2014-es tavaszi-nyári kollekciójából választott egy fura ruhát. A térdig felsliccelt ruhát fekete és fehér csipke alkotja, combtól bordáig pedig egy kissé indokolatlan, égkék színű toldás "díszíti", a vállrészre pedig fekete maradékanyag került. Saldana biztosra ment és egy magassarkú szandált választott hozzá, a lábkörmeit pedig a szőnyeghez igazította. Ékszerek közül semmi különlegeset nem viselt, de külön felhívnánk a figyelmet a kézfejen lévő, a ruha anyagára - sajnos - kísértetiesen hasonlító keresztre.

A modellen lévő ruha tükörképe Saldanáénak, rá pedig fekete-fehér, geometriai mintákkal díszített lábbelit adott a tervező. Táska nála sem volt, ékszereket nem viselt, a haját pedig hátraféstülték.

Bella Thorne x Blumarine

A bézs Blumarine jobban áll

 • 266
  Belle Thorne-nak
 • 276
  A modellnek

Bella Thorne színésznő a Catching Fire (Futótőz) premierjére érkezett egy sejtelmes, de mégis ízléses ruhában a Blumarine 2014-es tavaszi-nyári kollekciójából. A Los Angeles-i bemutatóra Thorne egy, a ruhához illő cipőt választott, táskát pedig nem vitt magával. A körmeit nude színűre festette és indokolatlanul sok gyűrűt húzott az ujjaira, kézfejére pedig hennatetoválás került. A haja a fonás és a fazon miatt abszolút tavasztündéresnek hatott.

A kifutón sem találták fel a spanyolviaszt: a bézs ruha mellé halványnude magassarkú szandált adtak a modellre, a frizurát pedig valószínűleg a Herkules sorozatból ismert Kevin Sorbo inspirálta.

A három celebnő közül nekem

 • 141
  Naomie Harris tetszik!
 • 214
  Zoe Saldana a kedvencem.
 • 94
  Bella Thorne tetszik legjobban.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta