OFFLINE

Végre egy praktikus táska!

2013. december 22., vasárnap 18:44

Nekünk tetszik az ötlet, ami köré táskamárkát épített a SOLSAK, azaz a váltócipő problémája. Az ember lánya ugyanis ha esti programot tervez, már reggel magassarkúban kell elinduljon otthonról és elég kellemetlen órákon át tűsarkakon billegni csak azért, mert randink lesz. A legjobb, ha lapos cipőben megyünk, de akkor meg az a baj, hogy nem tudjuk hova tenni a váltócipőt.

solsakj
Fotó: solsak.com

Jobb esetben az irodában hagyjuk, rosszabb esetben egy zacskóban cígöljük. Még jobb esetben pedig találunk olyan csinos táskát, amibe belefér a cipő: a SOLSAK táskáiban külön zseb van a cipőknek fenntartva, így tuti nem fog kikandikálni a bezacskózott lábbeli a romantikus vacsora közben a táskából.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Hát ennyi lenne a nagy ötlet: egyszerű, mégis zseniális. A táskatervezőt egyébként Georgina Agyekumnak hívják, grúz származású, de Washingtonban él, 2012-ben alapította a márkát. Azért fejlesztette ki táskáit, mert megőrült az egész napos magassarkú-viseléstől, de nem talált olyan táskát, amiben kényelmesen elfértek volna cipői, így tervezett párat.


Némelyik táskájában papucs, némelyikben csizma fér el, nagy kedvenc a Lombard, mely egy strukturált, nagyméretű clutch, az ember meg nem mondaná róla, hogy egy cipőt rejt. A táskák ára 350 és 485 dollár (77-106 ezer forint) között mozog. Nem olcsók, de tényleg jól néznek ki és a márka szállít Magyarországra, szóval a távolság sem tarthatja vissza önt a vásárlástól. Vagy ön szerint tök fölösleges – mondhatni ciki – ilyen táskára beruházni? A képek alatt szavazhat a menő-ciki sávon, mi már (igaz, csak képzeletben, de) nyomtunk is egy menőt!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta