no

Végre egy praktikus táska!

Nekünk tetszik az ötlet, ami köré táskamárkát épített a SOLSAK, azaz a váltócipő problémája. Az ember lánya ugyanis ha esti programot tervez, már reggel magassarkúban kell elinduljon otthonról és elég kellemetlen órákon át tűsarkakon billegni csak azért, mert randink lesz. A legjobb, ha lapos cipőben megyünk, de akkor meg az a baj, hogy nem tudjuk hova tenni a váltócipőt.

solsakj
solsak.com

Jobb esetben az irodában hagyjuk, rosszabb esetben egy zacskóban cígöljük. Még jobb esetben pedig találunk olyan csinos táskát, amibe belefér a cipő: a SOLSAK táskáiban külön zseb van a cipőknek fenntartva, így tuti nem fog kikandikálni a bezacskózott lábbeli a romantikus vacsora közben a táskából.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Hát ennyi lenne a nagy ötlet: egyszerű, mégis zseniális. A táskatervezőt egyébként Georgina Agyekumnak hívják, grúz származású, de Washingtonban él, 2012-ben alapította a márkát. Azért fejlesztette ki táskáit, mert megőrült az egész napos magassarkú-viseléstől, de nem talált olyan táskát, amiben kényelmesen elfértek volna cipői, így tervezett párat.


Némelyik táskájában papucs, némelyikben csizma fér el, nagy kedvenc a Lombard, mely egy strukturált, nagyméretű clutch, az ember meg nem mondaná róla, hogy egy cipőt rejt. A táskák ára 350 és 485 dollár (77-106 ezer forint) között mozog. Nem olcsók, de tényleg jól néznek ki és a márka szállít Magyarországra, szóval a távolság sem tarthatja vissza önt a vásárlástól. Vagy ön szerint tök fölösleges – mondhatni ciki – ilyen táskára beruházni? A képek alatt szavazhat a menő-ciki sávon, mi már (igaz, csak képzeletben, de) nyomtunk is egy menőt!

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek