Alien arctámadó, mint fejmelegítő: menő vagy ciki?

Utazásra alkalmatlan arcmelegítő
Utazásra alkalmatlan arcmelegítő

Annyi eszement őrültséget láttunk ebben az évben is, hogy a haszontalan karácsonyi ajándékokon kívül nagy dobásokra már nem igazán voltunk felkészülve decemberben. Pedig még az év utolsó hónapjában is tudott újat mutatni a dangerousminds.net egyik szerkesztője, aki az etsy.com egyik eladójától, Knitrocious-tól vadászta le ezt a nem mindennapi kötött kiegészítőt.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Az ijesztő, „ Alien Facehugger” (Alien Arctámadó) névre keresztelt arcmelegítőt egyébként személyre szabottan, kézzel és méretre készíti a brooklyni származású tervező, aki 150 dollárt (32.860 forint) plusz szállítási díjat kér az ijesztő óriás skorpió-szerűséget ábrázoló termékért.

Csináltasson ijesztő állatot az arcára!
Csináltasson ijesztő állatot az arcára!

Az Alien-sorozatokból jól ismert lény szerepe szerint egyébként a gazdatest fejére tapadva, annak belsejébe egy életképes „embriót” juttat, mely később ott kifejlődik – írja a wikipedia.org. A rendkívüli ellenállóságáról ismert lény ismerős lehet többek között az Alien versus Predator sorozatból illevet a 2012-ben bemutatott Prometheus című filmből is. Utóbbiban az arctámadók olyan biológiai fegyverként jelennek meg, amelyek az emberiséget akarták kiirtani.

Ön mit gondol az arcba mászó kötött figuráról? Menőnek találja és úgy gondolja, hogy kedves ajándék lehet bárkinek az ünnepekre, vagy inkább cikinek és haszontalannak látja a túlméretezett gusztustalan állatot, mint arcmelegítőt? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (3092) (2325) Ciki!
Mustra