OFFLINE

Vegyen pulcsijához illő sapkát, mint Bettina!

2013. december 20., péntek 10:50

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. A karácsony közeledtével előkerülnek ismét a csúnya pulóverek, ez alkalommal egy viccesen öltözött bulizót mutatunk önöknek, akitől nyugodtan inspirálódhat akár a családi karácsonyra is!

Bettina

Szombaton ismét nyugodt, csendes időre van kilátás, ismét sok lesz felettünk a felhő. Hajnalban sok helyen fagypont alá csökken a hőmérséklet, napközben 0 és +5 fok közötti értékekre van kilátás – írja az Időkép. Vasárnap folytatódik a csendes, nyugodt, borongós idő, csapadék nélkül, viszont ismét többfelé párássá, ködössé válhat a levegő a reggeli órákra.

A hétvége remek alkalom arra, hogy kicsit elengedje magát, készítsen egy újabb csúnya pulóvert, vagy csak simán felvegyen egyet, és abban keressen az utolsó pillanatban ajándékot szeretteinek. Bettina hátizsákkal, sapkában sem túl fiús, mert a bő pulóverhez csinos miniszoknyát választott. Vegyen példát róla!

Pulóver: Keresztanyja szekrényében találta

Sapka: A Lehet piacon turkálta

Nadrág: Nem tudja

Harisnya: Nem tudja

Bakancs: Osztálytársától kapta

Hátizsák: avonos csomagban volt

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta