OFFLINE

Heti kedvenc: az ezüst partycipő

2013. december 18., szerda 09:38

Ha eddig nem mert magának fémesen fényes, mondjuk egy ezüstszínű félcipőt venni, akkor a szilveszter remek alkalom arra, hogy beszerezzen egyet. Aggodalomra nincs ok, a nagy ünneplés után is bátran hordhatja ezt a lábbelit, ha okosan válogat hozzá a ruhatárából. A hajtás után három összeállítás várja, egy bulizáshoz való, egy határeset és egy olyan, amelyeket a hétköznapokon is bátran viselhet. 

Mivel fehér blúz (vagy póló) és fekete zakó (vagy blézer) minden nő ruhatárában van, így ezt a szettet viszonylag könnyű összerakni. A flitteres alsórészhez sem feltétlenül kell ragaszkodni, de akkor lesz igazán vagány a megjelenése, ha a nadrág, esetleg a szoknya nem egy egyszerű, egyszínű darab, hanem van benne valami kis csavar. 

A képen látható összeállítást a karácsonyi ebédhez, a szilveszteri buliba is felveheti, de kisebb módosításokkal hétköznap is bátran hordható. A fázósabbak például egy jó vastag harisnyára is lecserélhetik a diáklányos zoknit. 

Az örök boyfriend farmer is nagyon jó párost alkot a félcipőkkel, akár ezüstszínűek, akár kevésbé feltűnőek. Ha a kényelem a fontos, akkor persze egy pulóver is megteszi a blúz és a zakó helyett, de ha egy kicsit puccba akarja vágni magát, akkor maradjon a képen látható felállás. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta