OFFLINE

Íme a celebek kedvenc 80 ezres blézere

2013. december 15., vasárnap 16:22

Minden időszaknak megvannak azok a dizájner darabjai, amit szinte minden celeben viszontláthatunk és – javarészt emiatt – a tehetősebbek azonnal beszerezik őket. Ezek a ruhadarabok vagy könnyen felismerhetőek extrémitásuk miatt, vagy annyira letisztultak, hogy a kombinálhatóságuk miatt szeretne mindenki a magáénak tudni egyet-egyet belőle.

A legújabb őrület Becky névre hallgat és Rebecca Minkoffoz fűződik. A rejtett gombos blézer leginkább egy szmoking felsőrészéhez hasonlít és annyiféle színben kapható, hogy az összeállításunkban látható 9 celeb közül szinte mindenkin másmilyen látható. Megmutatjuk azt is, honnan szerezheti be a közel 400 dolláros (majdnem 80 ezer forintos) blézert és válogattunk az olcsóbb, "inspirálódott" darabok közül, ha éppen túlköltekezte volna magát a karácsony miatt.

A ruhadarabot egyrészt megvehetjük a márka hivatalos oldalán 368 dollárért (83 ezer forint), és jó hír, hogy ha az első látogatásunknál felugró ablakban megadjuk az adatainkat, a rendelésünkből 15%-ot elengednek, ez jelen esetben 13 ezer forint. A ShopBob nevű, multibrand jellegű webshopban ennél olcsóbban, 328 dollárért (74 ezer forint) juthatunk hozzá - azaz csak juthatnánk, ha nem lenne a termék "Sold out", azaz készlethiányos. Emiatt a SaksFifthAvenue oldalára is felesleges felmennünk, viszont a Piperlime-ra érdemes, hiszen ott még kapható. Sőt, ennél is jobb hír, hogy ugyanitt "hasonmások" is kaphatóak, az eredetinek akár a tizedéért is – galériánkban ezt is megmutatjuk. Ezen kívül még egy megbízható oldalt találtunk, ahol kapható a blézer: ez a Singer22, ahol ha szemfülesek vagyunk, különböző kuponkódos akciók keretében olcsóbban is elhozhatjuk álmaink termékét.

"Inspirált" darabok tekintetében webshopok közül az ASOS-ra érdemes felnézni, haza viszonylatban pedig a Mango üzleteit ajánljuk. Galériánkba összegyűjtöttük a kedvenceinket, annyit elárulunk, hogy a legolcsóbb darabot 6990 forintért már a magunkénak tudhatjuk. Celebekért, árakért és a hasonmásokért kattintson a galériánkra!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta