OFFLINE

Péntekre vegyen csúnyapulcsit, mint Roxi!

2013. december 12., csütörtök 15:53

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban naponta adunk tippeket, hogyan öltözzön fel. Ez alkalommal egy céges karácsonyi buliból jelentkezünk, ahol a dress code csúnya pulóver volt, mivel a bulit a nemzetközi csúnyapulcsi napon tartották. Első körben az est győztes pulcsiját és büszke gazdáját mutatjuk be önöknek, mert lassan tényleg itt a tél, ilyen ronda szürke időben valamivel fel kell vidítanunk magunkat és a körülöttünk élőket: mi mással, ha nem egy vicces csúnyapulcsival?

Roxi

Pénteken tovább nő az erősen felhős, helyenként napközben is tartósan párás, ködös területek aránya, kevesebb helyen süthet ki a nap – írja az Időkép. Hajnalban 0, - 6 fok várható, a csúcshőmérséklet pedig -2 és +4 Celsius fok között alakul.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Emlékeznek a tavalyi csúnyapulcsi bulira? Minden év december 13-án a csúnya, karácsonyos pulóvereket ünnepli az emberiség gondtalanabb része, mi általában egy reklámügynökség bulijában tesszük ezt. Idén Roxi egy DIY (Csináld magad!) posztban meg is mutatta, hogyan készíthet mindenki saját magának egyedi csúnyapulcsit, és legnagyobb örömünkre, ő nyerte el a bulin a Legkreatívabb Csúnyapulcsiért járó díját. Nézzék meg, milyen tuti karácsonyi pulóvert hozott össze magának fillérekből és csinálják utána, ha tudják!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta