OFFLINE

Molettekre gyúr jövőre a Mango

2013. december 12., csütörtök 12:17

Tavasszal még arról írtunk, hogy a Mango árcsökkentéssel szeretné lenyomni a Zarát, a hét elején pedig arról számolt be a Fashionista, hogy jövő januártól a márka bővíti kínálatát: 44-esnél nagyobb méretű nők is tudnak majd náluk vásárolni. Nem tudni, hogy ezt tényleg a szolidaritás miatt teszik vagy csupán profitszerzési lehetőséget látnak az új kollekcióban (gyanítjuk, utóbbi), de mindenesetre jó hír, hogy a C&A és a H&M+ mellett új forrásra találhatnak itthon is a divatéhes ducik.

Az új vonal neve Violeta és a 40-52-es (amerikai számozásban ez 8-20) méreteket fedi le. Várhatóan január közepétől lesz kapható, és a boltokban a frissen megjelenő, "hagyományos" tavaszi kollekcióval együtt találkozhatunk vele.

It suits me and I like it, azaz Passzol rám és imádom: így szól a pluszos méretűek új szlogenje és a mögötte álló, első körben 400 darabot tartalmazó kollekció fiatalos, jó minőségű divatot kínál "a nap bármely szakára". Szomorú hír lehet a már-már híresen kerekded amerikaiaknak, hogy a Mango egyelőre a 7 legnagyobb piacára vezeti be az új vonalát és az Egyesült Államok nincs ezek között; a webshopból is csak Európába, Törökországba és Oroszországba szállítanak majd.

100 üzletben - ezeknek egy része különálló Violeta bolt lesz majd - futhatunk majd bele nagyobb méretű ruhadarabokba. A plus size vonalat a Mango a híres duci modellel, Robyn Lawley-val hirdeti. Kíváncsian várjuk a folytatást és  reméljük, a hazai üzletekben is találkoznuk majd a nagyobb méretű ruhákkal, nem csak a webshopban találjuk majd meg őket!

Robyn Lawley lett a Violeta, "plus size" nőket megcélzó kollekció arca. Olyan neveket követ a spanyol márka történetében, mint például Miranda Kerr vagy Kate Moss.
Robyn Lawley lett a Violeta, "plus size" nőket megcélzó kollekció arca. Olyan neveket követ a spanyol márka történetében, mint például Miranda Kerr vagy Kate Moss.
Fotó: Mango

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta