Vegyen szőrmekesztyűt a hideg ellen, mint Arnella

A hatályos jogszabályok szerint ön zokon venné, ha most nem szólnánk előre, hogy ebben a posztban konkrét cégek létező termékeiről lesz szó. Úgyhogy most szólunk: ebben a posztban egy adott cég termékeivel találkozik, hogy könnyebb legyen csinosnak lennie.

Csütörtökön már több helyen napközben is megmaradhat a hajnalra képződő köd, illetve alacsony szintű rétegfelhőzet, kezdetét veheti a hideg légpárnás időszak – írja az Időkép. Napközben átlag 2 fokra, reggel -4-re lehet számítani, és sajnos az ország nagy részén egyhangú, szürke, hideg téli idő várható hétvégén is – legalább csapadékra nem kell csütörtökön számítani és a légmozgás is gyenge marad.

Arnella

Az ilyen borús időben mindig jól jön valami, ami feldobja az embert, legyen az egy bőrnadrág, vagy egy szőrmés kesztyű, mint amit mai modellünkre, Arnellára adott az il Bacio di Stile stílusszakértője. A terepmintás pulóver igazán jó vétel ebben a szezonban, a színben illő hozzá bőrnadrággal együtt remek szettet alkot, nézze csak meg a galériában!

Terepmintás pulcsi: Pinko 84 900 Ft

Szőrme kesztyű: Agnona 256 900 Ft

Táska: Pinko 98 900 Ft

Bőrnadrág: Pinko 314 900 Ft

Cipő: Saint Laurent 119 900 Ft

Minden az il Bacio di Stiléből származik.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek