no

Mihalik Enikő már a nyári szezonra gyúr

Ahogy várható volt, Mihalik Enikő nem lazsálta el az év végi hajrát, nem csak az Andrássy úti Il Bacio di Stile luxusáruház karácsonyi kampányában ölelgeti a designercuccokat, hanem piros spagettipántos estélyiben feltűnik a brazil Elle magazin ünnepi hangulatú címlapján is, amelyet Bruni Ripoche lőtt a lapnak.

A török Vogue ezúttal nem címlapot, hanem egy fekete-fehér, illetve színes képeket tartalmazó fotósorozatot készített a békéscsabai modellel. A decemberi számban látható anyagtól annyira nem estünk hasra, ugyanis a lap divatszerkesztői egy korábbi, vonaton játszódó Louis Vuitton kampányból merítettek ötletet a témához. A vonatozó Mihalik egyébként csinos, ünnepélyes ruhákban, szőrmékben, bohém frizurával pózol a neves fotós duó, Sofia Sanchez és Mauro Mongiello kamerájának – írja a fashioncopious.com.

Az utolsó téli munkák mellett Mihalik már javában büszkélkedhet nyári anyagokkal is, mint például a Zimmermannak lőtt 2014-es nyári Resort fürdőruha kampánnyal, melyet a Brit Virgin-szigeteken kapott lencsevégre Darren McDonald divatfotós.

Az utószezonra készült, október óta kapható kollekció nyolcvanas évek ihletésű darabjai és a fotózáshoz választott idilli, gránitsziklákkal megspékelt környezet kifejezetten jól passzol Mihalikhoz. Kedvenceink a kacéran kivágott bikinifelsők, fodros alsórészek, valamint a fehérneműkre emlékeztető, csipkés szélű darabok. Sajnos Zimmermann sem hagyta ki gyűjteményéből az évek óta divatban tartott virág- és leopárdmintát. Kattintson a képre a bikinis fotókért!

Mihalik Enikő nemcsak a Jeremy Scott bemutatón villantott hasat, hanem a 2014-es nyári kollekciókat felvonultató Sao Paulo-i divathéten tartott Blue Man show-n is megmutatta irigyelt alakját a közönségnek.

Az Elle Summer Preview keretében tartott shown Mihalik fehér bikiniben, ahhoz színben passzoló fűzős cipőben, látványos kiegészítőkben és trendi hátizsákkal zárta a divatház bemutatóját, melyet a lenti videón az 5.25 perctől, illetve ide kattintva ön is megnézhet.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra