OFFLINE

Heti kedvenc: a kis piros ruha

2013. december 11., szerda 13:57

Ahogy közelednek az ünnepek, úgy lesz egyre népszerűbb a kis fekete ruha helyett a kis piros ruha. A hajtás után megmutatjuk, hogy mikkel kombinálhatja ezt a feltűnően nőies darabot! (Ha négy összeállításunk nem elég, és még több inspirációra vágyik, itt nézze meg, hogy a múlt században hogyan hordták a vörös színt!)

Nem csak karácsonykor, hanem bármikor, amikor egy kicsit is ki kell öltözni, elsüthető az alábbi összeállítás. Ha a kis vörös ruha nem is, a szett többi darabja azért nagy valószínűséggel megtalálható a legtöbb nő szekrényében. 

Természetesen a piros nemcsak feketével párosítható, és a pasztell- vagy földszínekkel kevésbé retinaszaggató az összhatás. Hideg időben pedig az egyszerű tűsarkú helyett talán sokkal többre megy a bokacsizmával. 

Ez egy igazán ünnepi szett, van benne egy kis zöld is és sok csillogás. Ha még ragyogóbb külsőre vágyna, akkor a képen szereplő kardigánt lecserélheti egy aranyszínűre, esetleg egy szintén fémesen fénylő zakóra. 

Negyedikként következzen egy olyan összeállítás, amit a vagányabb szettek rajongóinak készítettünk. Kell egy kis merészség ahhoz, hogy valaki motoroscsizmát vegyen fel egy csinos ruhához, pedig könnyebb ebben túlélni egy napot, mint egy magassarkúban.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta