Beyoncé talpig tehénben eszik vegánt

A csodálatos Beyoncé egymás után kétszer követett el súlyosnak mondható divatbakit: csupán két nappal azután, hogy férje, Jay Z bejelentette, karácsonyig vegán életmódot élnek, Beyoncé szőrmés kabátban ment étterembe ­ írja a Fashionista.com.

A vegánok nem hordanak szőrmét, Beyoncé hord.
A vegánok nem hordanak szőrmét, Beyoncé hord.Juliano-Kmm/x17Online.com / Northfoto

„A pszichológus szerint 21 nap egy szokást felvenni vagy megtörni. A 22. napon megtalálod az utat. December 3-án, egy nappal a 44. születésnapom előtt elkezdek egy 22 napos kúrát, mely során teljesen vegánná válok. Pár hónapja kezdődött az egész, amikor egy vegán jóbarátom fogadásra hívott, hogy minden nap növényi alapú reggelit fogyasszak. Furcsa mód egyszerűbben ment, mint gondoltam. Jó érzés az egész, spirituális és fizikai megtisztulás. Írni fogok a fejlődésemről. Nem tudom, mi fog történni karácsony után, lehet, hogy megtartom az új étrendem, de lehet, hogy az egész csak egy spirituális és fizikai kihívás marad? Meglátjuk, Beyonce is csatlakozik hozzám!” – jelentette be eléggé pátoszosan Jay Z blogján, a Life and Times Blogon.

A vegánok nem esznek semmilyen állati eredetű táplálékot, húson kívülpéldául mézet sem, valamint „elutasítják az érezni képes állatok árucikk státuszát”, azaz bőrt és szőrmét, sőt, selymet sem hordanak ­ – írja a Wikipedia, szóval Beyoncé egyelőre nem jó úton jár a spirituális megtisztulás felé, ugyanis egy valódi szőrével díszített, 4000 dolláros Christophe Kane dzsekiben ment pénteken a Los Angeles-i Native Foods Caféba, hogy elfogyasszon valami nagyon vegánt.

Az énekesnő ruhaválasztása egyébként nemcsak azért ciki, mert kiröhögi a veganizmust, hanem mert aznap a lapok szerint nagyon meleg volt Los Angelesben, tehát semmi nem indokolta, hogy kabátban lépjen utcára; plusz a szőrme lecsatolható a kabátról, könnyen megválhatott volna tőle Beyonce. A Native Foods teljesen vegán étterem, ahova illetlenség szőrmében menni, még akkor is, ha annyira híres az ember, mint Beyonce. A Fashionista kommentelői egyébként nem háborodtak fel a dolgon, megértik, hogy az énekesnő csak 22 napig étkezik vegán előírások szerint, és ezért nem fogja lecserélni a ruhatárát.

Talpig tehében vegán étterembe? Minimum pofátlanság.
Talpig tehében vegán étterembe? Minimum pofátlanság.Juliano/x17Online.com / Northfoto

A teljes cserét persze mi sem tartanánk jó ötletnek, de amekkora gardróbja az énekesnőnek lehet, biztos találna 22 napig olyan szetteket, amik nem bőrből, szőrből, selyemből vagy gyapjúból készültek. A Daily Mail cikke azonban azt támasztja alá, hogy meg sem próbál olyat keresni Beyoncé, ami nem állati eredetű, hisz a pénteki fiaskó után szombaton még nagyobbat vétett. Egy tehénbőrből készült Givenchy bőrpulóverben, szűk, fekete bőrnadrágban és bőr körömcipőben ment kajálni, persze megint vegán étterembe ­ – csak arra tudunk gondolni, hogy a sajtósa elfelejtett szólni neki, hogy a vegánok nem járnak bőrben.

A vegán Beyonce...

Egyébként egy átlagos, nem vegán személy is ritkán vesz fel egyszerre ennyi bőrcuccot, mint az énekesnő, megnéztük volna, hogy néznek rá a Beverly Hills-i, húsmentes ételeket kínáló Crossroads étteremben. Már várjuk a következő szettet az énekesnőtől, bár ennyi bőrt egyszerre elég nehéz összekombinálni, de biztos tudja még fokozni a hatást, december 25-ig van rá ideje. Vagy ön egyetért a kommentelőkkel, és nem tartja cikinek a dolgot?

A csodálatos Beyonce ezt is megteheti!
A csodálatos Beyonce ezt is megteheti!Juliano/x17Online.com / Northfoto
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek