OFFLINE

Öltözzön vagányan, mint Deborah!

2013. december 10., kedd 17:35

Szerdán a fagyos, helyenként párás, ködös hajnalt követően száraz, jobbára napos időben lesz részünk, a légmozgás is gyenge marad. Délutánra -2 és +4°C közé melegszik a levegő – írja az Időkép. Csütörtöktől napközben is tartósan megmaradhat a hajnalra képződő köd, így szürke, hideg, téli napok jöhetnek.

Deborah

Egy szürke nap estéjén nincs is jobb dolog, mint kimozdulni, ha meg az ember lánya bulizni megy, kitesz magáért: vegyen ön is szegecses vállú blézert (ha lemaradt róla tavaly a Zarában, itt megtalálja, hogyan kell elészíteni), vicces pólót és szűk bőrnadrágot, mint Deborah!

Blézer: Zara

Póló: H&M Divided

Nadrág: Tally Weijl

Cipő: Zara

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta