OFFLINE

Így pózoljon és fotogén lesz!

2013. december 9., hétfő 11:49

Nemrég egy tudományos felmérésből megtudhattuk, hogy jobban mutatunk azokon a képeken, melyeken többed magunkkal pózolunk, mint amiken egyedül, bár a San Diego-i egyetem kutatói elméletükkel akkor sem győztek meg minket száz százalékosan állításukról.

Ezúttal egy New York-i székhelyű portré- és divatfotós, Peter Hurley rukkolt elő újítónak és hasznosnak kikiáltott ötletével, miszerint összehúzott szemmel még akkor is sokkal dögösebben és magabiztosabban fogunk mutatni a közelgő ünnepi szezon alatt készült fotókon, ha éppen nem vagyunk fotogén alkatok – írja a huffingtonpost.com.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Jó ötlet a hunyorítás?

  • 348
    Hülyeség
  • 245
    Tök jó!
  • 334
    Nem tudom, de kipróbálom majd.

A vicces fotós humoros magyarázatát értelmezve, egyszerűen csak egyfajta Ryan Goslingos lazasággal kell hunyorítanunk a kamerába úgy, hogy felső szemhéjunkat kissé közelítjük alsó szemhéjunkhoz, de nem csukjuk teljesen a szemünket, mert azzal éppen az ellentétes hatást érnénk el.

A trükk annyira primitív és elmagyarázhatatlan, hogy inkább nézze meg a 15 perces videóban, hogyan kell szolidan, természetellenes arckifejezéssel pózolni ahhoz, hogy ellenállhatatlanul fotogén legyen a karácsonyfa mellett lőtt képeken, aztán szavazzon, hogy ön szerint hülyeség-e, amit a fotós magyaráz!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta