Dior-ruhákban haknizott Jennifer Lawrence a Futótűz premierjein

A Jennifer Lawrence és a Dior közötti szerződés fényében nem annyira meglepő, hogy a fiatal színésznő új filmjének, a Futótűznek római, párizsi és Los Angeles-i premierjén is a francia divatház haute couture, azaz magas szabászati ruhakölteményeiben jelent meg. Az olasz fővárosban egy vajszínű, a franciában egy éjfekete darabban jelent meg, az Egyesült Államok nyugati partján pedig egy leginkább ibolyalilára hajazó ruhát öltött magára. Megkerestük az öltözékek pár héttel ezelőtt kifutón látott verzióját is, az ön feladata, hogy eldöntse: a színésznőn mutatnak jobban a kreációk vagy a manökenen.

A római premier

Kin mutat jobban a ruha?

Az olaszországi premierre Lawrence egy madártej színű ruhában érkezett, amelyhez aranyszínű magassarkú szandált vett fel. Ékszerek terén a gyűrűn kívül még egy érdekes kézdíszt is felvett: a karkötőre hajazó darabot a tenyerének feléig tolta le. Úgy látszik, ez lesz az új őrület az ujjpercgyűrűk után. Fülébe apró köves fülbevaló került, rövid haját pedig hátrafésülték. A ruha visszafogottságához tökéletesen passzoló, halványbézs manikűrt viselt, a sminkjét pedig egy korallos rúzs koronázta meg.

Lawrence-éhez hasonlóan a manöken haját és hátrafésülték, igaz, arra jókora mennyiségű hajformázó is került, amitől akaratlanul is zsíros hatást kelt. A smink sápadttá teszi a modellt, az ajkaira arany-ezüst rúzs került. A körmök itt is természetesen hatnak, a lábakra pedig a középkori királyi udvarokat idéző lábbeli került. Táska egyikőjüknél sem volt.

Párizsban

A fekete jobban néz ki

A francia fővárosban kicsit gótosra vette a figurát a színésznő, de ez is legalább annyira jól áll neki, mint az előzőekben látott szett. A ruha természetesen itt is Christian Dior haute couture volt, és úgy látszik, a sötét ruhához sötétebb ajkak passzolnak: Lawence egy sötétburgundi rúzst viselt. Fülére mostanában divatos, az egész kagyló vonalán végigívelő ékszer került, ezen kívül csak pár gyűrű volt rajta. Lábbeli terén maradt a jól bevált fekete színnél, egyedül a textúra hordoz egy kis izgalmat magában: a selyemszatén magassarkú elejére lakkbetétet applikáltak.

A modellen a kifutós vonulásánál fekete magassarkú bokacsizmát adtak, a nyaka köré pedig kék-narancs valamit tekertek. Mivel ugyanarról a bemutatóról van szó, mint az előbb, így a haj itt is hátranyaltra sikeredett, az ajkakra pedig metálos, lila rúzs került.

Los Angeles-ben

Melyik verzió jön be jobban önnek?

A színésznő a nyugati parti eseményre tartogatta a legmerészebb ruháját, ami ibolyalila színben pompázott. Lawrence-en konkrétan értékelhető ruhadarabként csak egy body volt, erre jött egy átlátszó felsőrész, ami alig takart, viszont ennek köszönhetően nem lett az alanyból Miley Cyrus. A kékes-lilás ruhához  fekete manikűr és pedikűr, ugyanilyen színű nyitott orrú magassarkú cipő és táska passzolt a híresség szerint. A smink füstös szemekre és bogyó színű ajkakra épült, az övet pedig szintén a kifutóról kölcsönözte a Futótűz sztárja.

A manökenre gyöngysort ugyan adtak, felsőrészt viszont nem, így mindkét melle kilátszódott a "ruha" alatt. A cipőt itt egy középszürke márványmintás lábbeli testesítette meg és a jól megszokott séma szerint hátrazselézett hajjal és lilán csillogó szájjal vonult végig a kifutón a modell.

Oszd meg másokkal is!
Mustra