OFFLINE

Keira Knightley harmadszor is felvette esküvői ruháját

2013. december 7., szombat 11:55

Öt évet kellett várni, arra hogy végre kiderüljön, milyen is valójában Keira Knightley Chanel tüll ruhája, amit először a 2008-as BAFTA előpartiján viselt, akkor még Rupert Friend oldalán. A csinos színésznő idén tavasszal is elővette a klasszikus darabot, mikor májusban Dél-Franciaországban hozzáment a Klaxons együttes billentyűséhez, James Rightonhoz.

A 28 éves Knightley-nak Michell Obamához és más hírességekhez hasonlóan nem derogál többször is felvenni ugyanazt a ruhát, így a napokban egy Londonban megrendezett jótékonysági gálára is a hercegnős báliruhát választotta – írja az express.co.uk.

Bár az A-listás színésznők nem szívesen mutatkoznak ugyanabban a couture ruhában egynél többször a vörös szőnyeges eseményeken, illetve a legtöbb nő általában esküvői ruhájába sem bújik bele még egyszer, Knightley rácáfolt erre a tévhitre és a legtöbbet hozta ki az újrahasznosított darabból.

Hét hónappal ezelőtt, a szűk baráti körben megtartott esküvőn egy Chanel tweed zakóval és egy vagány Wayfarer típusú Ray Ban napszemüveggel kombinálta ruháját, a Serios Fun Children's Network gálán pedig egy elegáns arany színű szandállal viselte az időközben nyakkivágásnál és az ujjrésznél virágdíszítéssel megtoldott, térdig érő ruhát.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta