OFFLINE

10+1 dolog, ami egy 40-es nőnek kell

2013. december 7., szombat 19:44

Nemrég egy felmérésből kiderült, hogy a nők a húszas éveik végén érzik magukat a legmagabiztosabbnak. A húszas éveink izgalmas bizonytalanságai és a harmincas éveink drasztikusabb változásai után a negyedik iksz után már itt az ideje annak, hogy végre kényeztessék és szórakoztassák is magukat a nők.

A huffingtonpost.com szerkesztői összegyűjtötték, hogy a családalapítás és egyéb kötelező körök után mibe érdemes fektetnie egy negyvenes éveit taposó nőnek. Íme a 11 pontból álló kívánságlista negyveneseknek!

1. Designer táska

Nincs olyan nő, aki ne vágyna egy drága és elegáns táskára. Egy méregdrága luxustáska megvétele csak egy szóval indokolható. Megérdemeljük.

 2. Éjszakai krém

Negyven felé közeledve elkerülhetetlen befektetni egy-két jobb minőségű éjszakai krémbe is. Az  extra hidratáló egyik nagy előnye, hogy regenerálja, kisimítja a bőrt és csökkenti az arc puffadást.

3. A tökéletes frizura

Egy gondosan kiválasztott frizura kiemeli legelőnyösebb vonásainkat, ráadásul nem is igényel túl sok erőfeszítést és felhajtást. Persze a személyes fodrász bizalmi ügy, ne kísérletezzünk, ha egyszer valaki bevált, tartsuk meg.

4. Egy nagyszerű kabát

Egy elegáns, jól szabott kabát a megfelelő kiegészítőkkel és sminkkel néha jobb választásnak bizonyul,mint egy drága estélyi vagy koktélruha. Egyszer-egyszer érdemes kipróbálni a jól bevált és komfortos tollkabát helyett.

5. Gyémánt

Azt mondják, hogy az arany ékszereket csak negyven környékén becsüljük igazán. Mi hasonlóképpen vélekedünk a drágakövekről is, ami nem is szükséges, hogy túl nagy legyen, a lényeg inkább, hogy csillogjon. Egy szépen csiszolt drágakő tökéletes választás azokra a napokra, amikor szükség valami igazán különlegesre.

6. Bőrkesztyű

Egy puha és jó illatú bőrkesztyű mindig sokkal elegánsabb, mint egy pár kötött kesztyű. A kortalan kiegészítő – ami manapság színes verzióban is divatos – egyik nagy előnye, hogy nem foszlik el olyan gyorsan, így nem is kell gyakran lecserélni.

7. Alsószoknya és kombiné

A negyvenes éveinkben már nem opció bélés nélküli ruhákban flangálni. Győződjön meg róla, hogy mindegyik ruhájában van-e, és ha nincs, ne essen kétségbe, napjainkban már szebbnél-szebb és színesebb alsószoknyák és kombinék kaphatóak a piacon.

8. Kényelmes köntös

Máshogy indul a nap és máshogyan esik a reggel első kávéja egy gondosan megválasztott selyem vagy egy jersey köntösben, mint egy flottír anyagba bugyolálva.  Próbálja ki halványrózsaszín árnyalatban vagy virágmintákkal, nem fogja megbánni!

9. Menő bőrönd

A stoppolási korszak után jó pár évvel itt az ideje a stílusos utazásnak, szerezzen be egy strapabíró,de szép poggyászt és irány a repülőtér!

10. Kényelmes cipők

Legyünk őszinték, a magassarkú cipők kényelmetlenek, ráadásul még a lábat is tönkreteszik. Tegyen egy szívességet lábának és ruházzon be drága, de hordható lábbelikre és kényelmes talpbetétre.

11. Nagyméretű pénztárca

A negyvenes éveinkre már annyi kártya, igazolvány és egyéb személyes irat halmozódik fel, hogy ahhoz már nem elég egy szimpla pénztárca. Ha önnek is gondja van ezek elraktározásával, fektessen be egy extra-méretű, csinos bőr pénztárcába.

És ön mire vágyik?

Mondja el kommentben a Tejben-Vajban blog Facebookon oldalán!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta