OFFLINE

Bizsuval dobja fel ruháját Katalin

2013. december 6., péntek 19:27

Bár Katalin gyakran hord olyan kiegészítőket, ruhákat, amiket a halandó ember is megvehet, újabban inkább arról cikkeznek vele kapcsolatban, milyen történelmi jelentőségű ékszereket vesz fel estélyijéhez. Csütörtök este azonban az anyakirálynő tiarája helyett egy egyszerű, de gyönyörű fast fashion nyaklánccal egészítette ki törtfehér, 2009-es őszi kollekcióból származó Roland Mouret ruháját.

A 20 fontos (7200 forintos) Zara nyaklánc a hazai üzletekben is kapható, bár a márka honlapján már nincs fent. A hercegné a Mandela: Hosszú menetelés a szabadság felé című filmet nézte meg Vilmossal együtt, a vetítés után két perces csönddel tisztelegtek a nézők az aznap elhunyt Nelson Mandela előtt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta