OFFLINE

Menő vagy ciki Lady Gaga Disney-hősnős farmere?

2013. december 5., csütörtök 15:51

Az énekesnő már rég nem számít izgalmas jelenségnek, ugyan foglalkoznak vele és a ruháival a lapokban, de mostanában azért titkon mindenki annak szurkol, hogy felejtse el a fárasztó, polgárpukkasztónak gondolt, extrém ruhákat.

Néha valóban úgy tűnik, hogy Gaga végre kinőtte a imázsához tartozó nevetséges darabokat, néha viszont megint beleválaszt a tutiba, és az ember csak annyit tud csinálni, hogy egy elcsigázott fintor kíséretében gyorsan tovább kattint.

Most viszont olyan dolog történt, amire nem jó ideje nem volt példa: egyszerűnek mondható farmert és fehér pólót vett Gaga. (A toronymagas cipőtalp meg nekünk már fel se tűnik.) Nem sikerült közös nevezőre jutunk, hogy eltalálta-e az énekesnő a legújabb szettjét vagy sem. Így önre hárul a feladat, hogy eldöntse, a Disney-hősnőkkel teleaggatott farmer menő-e vagy inkább ciki?

1631 szavazat 1469 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta