OFFLINE

Ikonikus képeket fest arcra egy orosz sminkes

2013. december 5., csütörtök 18:39

Újabb látványos munkával rukkolt elő a moszkvai székhelyű 31 éves fotós, Alexander Khoklov és Valeriya Kutsan sminkmester. Tavalyi, nagy sikerű 'Weird Beauty” néven futó drámai hatású projectjük után, melynek keretében a fekete-fehérre maszkírozott modellek arcára ikonikus szimbólumokat (Mickey egér arcot vagy Chanel logót) pingáltak, ezúttal a világ leghíresebb műalkotásait festették meg három dimenziós változatban. Bár sikerükhöz valószínűleg sokat hozzátesz, hogy optikai illúziót keltő anyagaikhoz hatásvadász, mindenki számára könnyen felismerhető munkákat dolgoznak fel.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Az 'Art of Face' című sorozathoz készített 'Angry Beards' illetve a ' 2D or not "D ' fantázianeveket kapott anyagban Kutsan olyan meghatározó művészek korszakalkotó képeit festette modelljei arcára, mint Leonardo DaVinci, Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Tom Lane vagy a geometrikus absztrakció képviselője, Piet Mondrian – írja a mymodernmet.com.

A hihetetlen, olaj- vagy vízfestménynek tűnő sminkekről lőtt fotókról az alkotók szerint csak éppen egy kicsit kellett digitálisan módosítani Veronika Ershova retusőrrel. A Wella Trend Vision díjat nyert, 1996 óta profi sminkesként dolgozó Kutsan és kísérletező kedvű fotós kollegája szürreális, pixeles Mona Lisáját vagy pop-art stílusban készült egyéb munkáit ön is megnézheti a galériában!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta