OFFLINE

Katalin fodrászt váltott, jól tette

2013. december 3., kedd 11:51 |

A hercegnéről ősszel megjelent pár olyan fotó, amin nem a legelőnyösebb oldalát mutatja: egész pontosan egy november 7-i eseményen sikerült róla olyan képeket lőni, amiken feltűnően ráncos és látszik, hogy őszül a haja töve (lásd fent). Természetesen az ősz tövek nem maradtak sokáig kezeletlenül, Katalin fodrászt váltott és bejelentkezett Anglia legdrágább emberéhez, Rossano Ferretti-hez, így aztán most már elképesztő jól néz ki.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Az olasz születésű mesternél egy vágás is 600 fontba (220 ezer forint) kerül, a királyi ház pedig ennél valószínűleg jóval többet költött a 31 éves hercegné hajára, aki fél napot töltött a fodrászatban, VIP ellátást és a festés-vágást kapott. A VIP ellátás azt jelenti, hogy nem a puccos fodrászatban kezelik az ember lányát, hanem egy külön emeleten, teljesen elzárva a nyilvánosságtól és a szalon vezető színtechnikusai keverik ki a festéket. 

Katalin állítólag – a Daily Mail szerint – azért hagyta el magát az utóbbi hónapokban, mert otthon maradt György herceget szoptatni, így nem volt ideje fodrászhoz járni. Rossano Ferretti-t pedig a lap értesülése szerint húga, Pippa Middleton ajánlotta, és a hercegné saját maga jelentkezett be – milyen önálló.

Milyen Katalin haja?

  • 1803
    Mindenhogy szép!
  • 988
    Most már jó, őszen elég igénytelen volt.
  • 443
    Irigy vagyok rá, nekem rossz a fodrászom.

Ebbe a fodrászatba jár a szaúdi királyi család, Angelina Jolie, Carole Middleton, rengeteg celeb és állítólag Diana is itt vágatott hajat egykor. A szalon egyébként az elmondások alapján jobban hasonlít egy luxusholtere, mint egy fodrászatra, minden ügyfélnek külön szoba jár, ugyanakkor ez a legjobban felszerelt fodrászat Angliában. Ferretti „method” elnevezésű hajvágásáért jönnek a legtöbben, melyet a mester különleges ollóval végez. Önnek hogy tetszik a változás?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta